Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 100

Cuprins:

Sustinut de:
Un blogger posteaza reparatiile Windows Vista SP1

2 aprilie 2007 - Proprietarul unui blog dedicat patchurilor de software a postat online mai bine de 100 reparatii care urmeaza sa fie incluse in Windows Vista Service Pack 1 (SP1), primul update major al companiei pentru cel mai recent sistem de operare.

Ethan Allen, proprietarul web site-ului si blogului The Hotfix a postat un preview si un centru de informatii pentru SP1, un site care include multe din patchurile de software pe care Microsoft le va integra in pachet. Allen, un ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft acuzat ca a folosit marketing fals pentru Vista

3 aprilie 2007 - Microsoft Corp. a etichetat in mod gresit PC-urile "Windows Vista Capable", chiar si atunci cand computerele rulau numai forma cea mai de baza a sistemului de operare, conform unui proces intentat impotriva companiei.

Inainte ca sistemul de operare sa fie lansat, Microsoft a lansat o campanie de marketing care permitea fabricantilor de PC-uri sa lipeasca un abtibild pe acestea pentru a atentiona potentialii cumparatori ca pot upgrada la Vista atunci cand aceste d...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Patch pentru vulnerabilitatea cursorului

3 aprilie 2007 - Microsoft a lansat un pachet pentru sapte probleme, inclusiv doua care afecteaza Vista.

Buletinul de securitate MS07-017, lansat cu o saptamana inainte de data obisnuita (10 aprilie), rezolva vulnerabilitatea ANI care a aparut pentru prima data saptamana trecuta atunci cand Microsoft a inregistrat atacuri. Inca de atunci, bug-ul etichetat ca fiind "foarte periculos" de catre expertii in securitate, a fost distribuit de catre sute de web site-uri corupte si a fost...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Epson propune imprimanta Stylus Photo R360 pentru fotogafie acasa şi documente de calitate

Bucureşti, 04 Aprilie 2007 - Imprimanta Stylus Photo R360 este una dintre cele mai noi apariţii de la Epson, care dispune de cea mai recentă formulă a cernelii - Claria Photographic. Modelul īnglobează, de asemenea, tehnologia PhotoEnhance şi sistemul avansat de dimensionare variabilă a picăturilor de cerneală pentru imagini clare şi viteze mari de printare.

Epson introduce pe piaţa din Romānia imprimanta foto Stylus Photo ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Samsung prezinta hard drive-uri ultra silentioase

5 aprilie 2007 - Samsung a lansat "cele mai silentioase hard drive-uri din toate timpurile".

Seriile SpinPoint S166 de dispozitive "ultra silent" de 3.5 inch vor fi livrate cu capacitati de 80 si 160 GB, incepand cu sfarsitul lunii aprilie.

Seriile SpinPoit S ofera versiuni upgradate ale tehnologiilor detinute de Samsung, SilentSeek si NoiseGuardT, tehnologii care tintesc la accelerarea vitezei operationale, reducand in acelasi timp sunetul.

Samsung spune ca dri...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Tailanda blocheaza YouTube pentru un clip care il parodiaza pe rege

5 aprilie 2007 - Guvernul militar din Tailanda a blocat accesul la site-ul de video sharing YouTube dupa ce Google, proprietarul sau, a refuzat sa retraga un clip unde era parodiat monarhul tarii.

Ministerul de comunicatii Sitthichai Pookaiyaudom a declarat pentru Reuters ca a ordonat blocarea intregului site, Youtube.com, dupa ce tentativa de inlaturare a paginii a esuat.

"De vreme ce Google a respins cererile noastre repetate de a retrage clipul, nu avem de ales si tre...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft se razboieste cu vanzatorii ilegali de software

2 aprilie 2007 - Microsoft a spus luni ca va porni actiuni in justitie impotriva grupurilor care au vandut copii Microsoft si Office destinate folosirii in mediul academic utilizatorilor "regular".

Fabricantul de software din Redmont, Washington, a initiat noua procese si a trimis mai bine de 50 scrisori amenintand asemenea actiuni. Procesele au fost intentate in Statele Unite, dar tintesc grupuri care opereaza la nivel international, dandu-se drept re-vanzatori academici in Iord...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google introduce hartile personale

5 aprilie 2007 - Google pretinde ca face construirea hartilor mai simpla, oferind unelte oamenilor pentru a identifica si memora locatii, a desena rute si atasa fotografii sau clipuri video hartilor online existente.

Liderul in cautati online, care a fost pionierul hartilor creative, odata cu introducerea Google Maps acum doi ani, ofera acum MyMaps. O unealta pentru ca utilizatorii care folosesc Google Maps zilnic sa creeze harti cu doar cateva clickuri.

Da-ti frau liber...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Apple confirma lansarea iPhone in iunie


4 aprilie 2007 - Apple a confirmat ca iPhone va fi lansat in iunie. Intr-un e-mail trimis potentialilor cumparatori, compania a multumit acestora pentru ca s-au inscris pe listele de asteptare si cu toate ca nu a fost precizata o data exacta a lansarii, a confirmat zvonurile cum ca telefonul va fi lansat in aceeasi luna cu WWDC (Worldwide Developers' Conference).

Sursa: http://www.pcpro.co.uk ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro