Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 102

Cuprins:

Sustinut de:
Nvidia aduce DirectX 10 si imagini de inalta definitie tuturor utilizatorilor de PC

SANTA CLARA, CA, 17 Aprilie 2007 - Caracterisiticile şi performanţele seriei a 8 a GeForce® sunt disponibile acum la preţuri reduse.

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, anunţă astăzi extinderea seriei a 8 a de plăci video, câştigătoare de premii, incluzând trei noi modele de unităţi de procesare grafică (GPU-uri), pentru jocuri la înalt&#...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft este impotriva cumpararii DoubleClick de catre Google

17 aprilie 2007 – Brad Smith a spus intr-o declaratie ca achizitionarea Double Click “ridica problema unei competitii serioase”.

”Suntem de parere ca aceasta fuziune trebuie sa fie observata indeaproape de catre autoritatile indreptatite pentru a asigura o piata de publicitate online competitiva”, spune Smith.

Microsoft si Google au o istorie intreaga de “ciocniri”. Anul trecut, Google s-a plans ca web browser-ul Internet Explorer de la Microsoft impingea utilzatorii spr...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft are de suferit din cauza atacurilor

16 aprilie 2007 - Microsoft a mobilizat imediat Software Security Incident Response Process (SSIRP) pentru investigatii.

Datorita unei depasiri a buffer-ului care exista in interfata RPC (remote procedure call) a Windows DNS Server, atacatorii pot trimite un pachet RPC respectivei interfete, acest lucru permitandu-le sa ruleze cod corupt in sistem.

Aceasta vulnerabilitate ar putea permite unui hacker sa ruleze cod in contextul securitatii Domain Name System Server Servic...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft planuieste primul studio vizual beta ‘Orcas’

16 aprilie 2007 - Compania inca nu a specificat o data de lansare pentru Orcas, sperand sa mai lanseze o versiune beta dupa aceasta, spune S. “Soma” Somasegar, presedintele Microsoft Developer Division, intr-un interviu.

”Vom canta dupa ureche. Stim deja ca va fi nevoie de o alta versiune beta”, spune Soma. “Trebuie sa ne asiguram ca suntem capabili sa ne uitam la feedback si avem nevoie de timp pentru a-l incorpora.”

Prima versiune Orcas nu va beneficia de toate specifi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Windows XP mai poate fi achizitionat pana in 2009

14 aprilie 2007 - Microsoft va limita gradual accesul OEM (Original Equipment Manufacturer) la Windows XP in luna ianuarie a anului viitor, dar constructorii de sistem pot continua sa il cumpere prin intermediul distribuitorilor pana in ianuarie 2009.

Compania de software din Redmond, Washington, forteaza toti fabricantii de PC-uri sa faca trecerea ceruta la Windows Vista de la Windows XP mai repede in acest ciclu de upgrade, decat in celelalte. Vista a incpeut sa fie livrat in i...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Samsung ofera suport HD-DVD si Blu-ray

17 aprilie 2007 – Compania a anuntat lansarea din aceasta vara a player-ului de discuri optice dual-format de inalta definitie, care va suporta si tehnologia rivala HD-DVD.

Samsung BD-Up5000 va suporta ambele formate, HD-DVD si Blu-ray, precum si tehnologiile interactive respective, Hdi si BD-Java.

BD-UP5000 se adauga liniei de DVD-uri de noua generatie, care include un player Blu-ray de generatia a doua, disponibila pentru vanzarea cu amanuntul luna aceasta.

”C...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Drive portabil de 200 GB de la Toshiba

17 aprilie 2007 – Toshiba Storage Device Division a introdus primul drive portabil de 2.5 inci, cu capacitate de stocare de 200 GB.

Hard drive-ul extern portabil placat cu aluminiu este capabil de stocarea a pana 57000 poze, 52000 fisiere de muzica MP3, 88 clipuri video DVD si 23 clipuri video de inalta definitie.

Pe langa dispozitivul de 200 GB, Toshiba va oferi si versiuni cu capacitati de 160 GB, 120 GB si 100 GB.

”In fiecare an, clientii nostri genereaza mii...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google anunta un rival pentru PowerPoint

17 aprilie 2007 – Google Inc. planuieste sa livreze un nou rival pentru suita Microsoft Office, adaugand software de prezentare uneltelor de procesare ‘word’, e-mail si foi de calcul existente in Google Docs.

Eric Schmidt, CEO Google a anuntat acest lucru astazi la O’Reily Web 2.0 Expo. Cu toate ca Schmidt a oferit putine detalii, el a spus ca Google va adauga posibilitatea de a genera si a imparti prezentari liniei Google Docs, dar s-a oprit dupa ce a numit noul produs ‘rival pe...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro