Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 103

Cuprins:

Sustinut de:
Spam-ul inca este o problema pentru Hotmail

23 aprilie 2007 – Cercetarile efectuate de companie au descoperit ca intre 40 si 98 procente din mesajele trimise utilizatorilor Hotmail, acum numit Windows Live Hotmail, sunt mesaje nesolicitate sau frauduloase.

Informatiile gasite il vor dezamagi pe presedintele Microsoft, Bill Gates, care a prezis la Favos World Economic Forum din 2004 ca spam-ul va fi eliminat in urmatorii doi ani.

In schimb, nivelurile de spam au ajuns la un nivel de 76.3 % pentru primele trei luni ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Mediu conectat permanent pana in 2012

20 aprilie 2007 – HP a folosit un turneu ce traverseaza 12 orase din Asia pentru a-si portretiza previziunile asupra viitorului mobilitatii.

Concepte prezise de HP: un ceas care opereaza ca ‘wireless gateway’. Ceasul actioneaza ca hub-ul central ce contine tehnologiile de acces care permit o experienta ‘conectat in permanenta’.

Alte concepte: un ecran flexibil, portabil, un ‘tablet’ care actioneaza ca un dispozitiv ‘thin client’, un stilou care ofera multiple optiuni de ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Ultimul update Apple repara 25 defecte

23 aprilie 2007 – Apple a lansat al cincilea update de securitate in acest an, acoperind 25 vulnerabilitati din 20 componente Mac OS X.

15 dintre vulnerabilitati pot permite unui atacator sa execute cod corupt, dar nu au fost reportate pana acum exploatari ale vulnerabilitatilor respective sau atacuri.

Trei dintre vulnerabilitati sunt in interiorul Kerberos, o componenta de securitate a retelelor dezvoltata de catre MIT. Apple crediteaza MIT Media Lab cu raportarea celor...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Blu-ray isi arde rivalul HD

24 aprilie 2007 – Dintre cele doua formate de discuri cumparat de catre utilizatorii din Statele Unite in primul trimestru, 70 procente au reprezentat formatul Blu-ray, conform cifrelor de vanzare furnizate de publicatia Home Media Magazine.

Blu-ray a luat distanta in februarie, si procentajul sau de vanzari totale a accelerat pana a ajuns la ratia de trei discuri Blu-ray cumparate din fiecare patru discuri de inalta definitie vandute in martie. Atunci cand le-a fost data optiune...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Oferta de 3 dolari de la Microsoft

20 aprilie 2007 – Microsoft a promis sa reduca preturile software pentru guvernele tarilor in dezvoltare care furnizeaza computere gratuite copiilor din scoli. Miscarea este un pas spre tinta Microsoft de a-si dubla numarul de computere pana in 2015, ajungand la 2 miliarde.

Directorul Microsoft, Bill Gates, a anuntat programul la o conferinta de stiri din Beijing, joia trecuta.

Microsoft a spus ca planuieste sa ofere un pachet de software numit Microsoft Student Innovati...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

RIM planuieste un ‘BlackBerry virtual’

24 aprilie 2007 – Research in Motion urmeaza sa lanseze software nou care va permite utilizatorilor sa transforme telefoanele inteligente pe care le folosesc cu platforma Microsoft, Windows Mobile in ‘telefoane BlackBerry virtuale’.

RIM planuieste sa ofere software-ul pentru un numar de dispozitive ce ruleaza Windows Mobile 6.0. Odata instalat, software-ul va furniza utilizatorilor acces la aplicatii BlackBerry cum ar fi e-mailul, telefonul, calendarul, agenda, mesageria instanta...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Apple intarzie lansarea Leopard

13 aprilie 2007 – Oficialii Apple au spus ca vor intarzia livrarea noului sistem de operare pentru a se concentra pe lansarea iPhone.

Apple a planuit sa lanseze noua generatie de Mac OS, numita Leopard, in iunie. Dar a spus ca a trebuit sa devieze anumite resurse de la proiectul in cauza pentru as-si putea lansa la timp multasteptatul telefon iPhone.

Noua data de lansare pentru Leopard va fi in octombrie, au spus oficialii companiei. iPhone isi va face debutul in iunie, ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Orfanul Microsoft isi gaseste casa

19 aprilie 2007 – Microsoft a gasit in sfarsit mod de folosire pentru o tehnologie de coduri de bare colorate pe care a tinut-o pe rafturi doi ani din cauza ca aceasta “nu prindea”.

Cei de la Microsoft spun ca micile simboluri patrate umplute cu triunghiuri rosii, verzi, galbene si negre vor aparea pe carcasele DVD-urilor si jocurilor video, multumita incheierii unei afaceri cu ISAN International Agency.

Termenii financiari ai afacerii nu ao fost facuti publici.
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Photobucket a ajuns la un acord cu MySpace

24 aprilie 2007 – Un blog de la co-fondatorul Photobucket indica faptul ca site-ul de ‘image-and-video-sharing’ a incheiat un pact cu gigantul de socializare online, MySpace.

Un conflict dintre cele doua site-uri a erupt luna aceasta atunci cand MySpace, detinut de News Corp. a optat sa blocheze continutul Photobucket din profilele membrilor sai. Conform MySpace, Photobucket a violat termenii MySpace, incurajand utilizatorii sa posteze un slide-show de campanie pentru Spider-Man ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro