Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 104

Cuprins:

Sustinut de:
Defect critic gasit intr-un plug-in Photoshop

30 aprilie 2007 - Cercetatorii din domeniul securitatii au gasit un defect "extrem de important" in plug-in-ul grafic al ultimei versiuni Photoshop Creative Suite de la Adobe Systems, precum si pentru alte versiuni care ruleaza pe Windows.

Vulnerabilitatile plug-in-ului portable network graphics, sau PNG au fost descoperite in Adobe Photoshop Creative Suite (CS3), Photoshop CS2 si Adobe Photoshop Elements (Editor) versiunea 5.0 pentru Windows, conform unui raport lansat luni de c...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Co-fondatorul Wikipedia vrea motor de cautare open-source

30 aprilie 2007 - Are nevoie lumea de unelte de cautare open-source? Oamenii de la Wikipedia sunt de parere ca da.

Cei care sunt in spatele enciclopediei publica au lansat Wikia, un proiect pentru a dezvolta un motor de cautare open-source, crawlers si unelte de indexare printr-un proces colaborativ, open-source.

Cel mai probabil contribuitorii vor fi absolventi de facultate, precum si companii mari care vor sa funtionalitatea cautarii in produsele lor, dar nu vor sa p...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Unelte Google restructurate

Pentru a-si clarifica strategia de personalizare, motorul de cautare isi imbunatateste produsul 'pagina home personalizata', renumindu-l iGoogle.

Conform spuselor echipei care se ocupa de acest produs, la un briefing cu media, gigantul de cautare redenumeste si adauga posibilitati noi la Google Personalized Home Page.

Ca un efort pentru a clarifica strategia Google legata de personalizare, compania schimba numele produslui Personalized Home Page in iGoogle si anunta noi ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

BBC lanseaza serviciu la-cerere

30 aprilie 2007 - Fanii Doctor Who se pot bucura. Serviciul iPlayer de la BBC va oferi spre download programe chiar si la sapte zile dupa ce acestea au fost transmise.

Serviciul TV la-cerere iPlayer de la BBC a primit unda verde, lucru ce va permite utilizatorilor sa downloadeze programele favorite in viitorul apropiat.

Serviciul initial va oferi programele BBC la maxim 7 zile dupa ce acestea au fost transmise si pot fi vizionate maxim 30 zile dupa download.

In ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

SPSS lanseza Clementine versiunea 11

Bucuresti, 26 Aprilie 2007 - Dezvoltatorul de software de Business Intelligence, SPSS Inc., a lansat recent o noua versiune a Clementine, software de data mining adesea implementat alaturi de sistemele CRM ca sprijin in detectarea paternurilor clientilor, cum ar fi paternul de comitere a fraudelor. Versiunea 11 include optiuni mai bune de curatare si transformare a datelor, de calcul si de optimizare a rezultatelor.

Clementine este unul dintre cele cateva produse de analiza pre...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Majoritatea utilizatorilor web vor avea 'o a doua viata' pana in 2011

27 aprilie 2007 - Gartner prevede o crestere semnificativa a lumilor virtuale.

Expertii prevad ca 80% din utilizatorii web si intreprinderile Fortune 500 vor avea o a doua viata virtuala pana la sfarsitul anului 2011, dar nu neaparat in Second Life.

Intreprinderile nu isi pot permite sa ignore lumile virtuale, conform Gartner, dar majoritatea ar trebui sa limiteze investitiile pana mediul se stabilizeaza si maturizeaza.

"Aspectele colaborative si legate de comun...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft lanseaza versiuni test ale noului serviciu de video streaming

1 mai 2007 - Microsoft a lansat luni o versiune de test a noii platforme online media Silverlight, un rival pentru player-ul Flash dominant al Adobe Systems.

Microsoft a declarat luni ca planuieste sa ofere un serviciu de video streaming care stocheaza si gazduieste video pentru noua sa platforma online Silverlight.

Silverlight, care este acum disponibila pentru download intr-o versiune test, este rivalul player-ului Flash si o noua aplicatie pentru a livra video, jocuri...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro