Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 105

Cuprins:

Sustinut de:
Apple vrea o imagine mai "verde"

8 mai 2007 - Deoarece compania a primit din ce in ce mai multe atacuri pentru trecutul sau nu foarte prietenos cu mediul inconjurator, seful executiv Apple, Steve Jobs a tratat problema ca pe una de relatii publice, dar a jurat sa faca schimbari.

Intr-o scrisoare publicata saptamana trecuta pe site-ul Apple, Jobs detaliaza eforturile companiei de a incuraja reciclarea produselor si de a reduce, chiar opri folosirea chimicalelor toxice in produsele Apple si in procesele de manufac...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

British Library isi creeaza o arhiva pe e-mail

7 mai 2007 - Biblioteca Britanica (http://www.bl.uk/) a inceput o campanie de colectare a e-mail-urilor britanicilor pentru o arhiva digitala.

Ca parte a unei campanii ce va dura o luna, British Library roaga rezidentii Regatului Unit sa trimita un e-mail important pe care l-au primit "astazi". Acestea vor fi stocate intr-o arhiva digitala din biblioteca, ramanand o marturie a societatii britanice din 2007.

John Tuck, seful colectiilor britanice de la British Library a s...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Yahoo renunta la Yahoo Photos

7 mai 2007 - Yahoo planuieste sa renunte la serviciul Yahoo Photos in aceasta toamna, a spus compania vineri.

Pe o perioada de trei luni, utilizatorilor li se va da optiunea de a-si trece fotografiile la serviciul de 'photo-sharing' Flickr (achizitionat de Yahoo) sau la alte servicii, cum ar fi Photobucket.

In martie 2005, atunci cand Yahoo a anuntat achizitionarea Flickr, co-fondatorul Flick, Caterina Fake, a prezis ca Yahoo Photos va fi influentat de Flickr, dar ca va ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Drive Blu-ray de la Pioneer pentru 299$

7 mai 2007 - Compania de electronice Pioneer a prezentata un drive Blu-ray ce va fi disponibil incepand cu luna viitoare.

Drive-ul Blu-ray BDC-2202 permite utilizatorilor sa vada filme in format de inalta definitie, precum si sa citeasca, respectiv scrie continut digital pe DVD si CD.

Dispozitivul poate citi BD-ROM/BD-R/BD-RE la 5x si poate citi BD-ROM (DL) si BD-R/-RE (DL) la 2x.

BDC-2202 vine la pachet cu media software care asigura compatibilitatea cu filmel...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft isi ia la revedere de la MSN Hotmail

8 mai 2007 - Microsoft a anuntat duminica lansarea globala a Windows Live Hotmail, multasteptatul succesor al serviciul gratuit de e-mail, MSN Hotmail.

Compania a spus ca noul software are parte de anumite imbunatatiri fata de MSN Hotmail, inclusiv posibilitati de mesagerie instanta prin Windows Live Messenger, o bara de securitate care foloseste steaguri albe, galbene si rosii pentru a eticheta riscul mesagelor primite si posibilitatea de a sterge, bloca si raporta spam-ul cu un...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

MySpace achizitioneaza Photobucket

Rupert Murdoch s-a uitat cum Google a inhatat YouTube, dar nu mai lasa Photobucket sa-i scape.

Site-ul de socializare online MySpace, detinut de News Corp. a fost de acord sa achizitioneze Photobucket, serviciul numarul 1 in lume in materie de photo-sharing, conform unei surse apropiate afacerii incheiate.

Sursa, care a cerut sa ramana anonima, deoarece nu avea autorizatie de a face publice aceste informatii, a confirmat luni povestea legata de achizitie in blog-ul Valle...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Dell se alatura Microsoft si Novell in alianta Linux

8 mai 2007 - Microsoft si Novell au anuntat luni ca Dell a intrat intr-un program in care companiile software colaboreaza pentru a dezvolta si vinde tehnologii care permit sistemelor de operare Windows si Linux sa interopereze mai usor in mediile de afaceri.

Planul cere ca Dell sa furnizeze sprijin pentru migratia software-ului Novell, SUSE Linux. "Clientii nostri ne-au spus ca doresc interoperabilitate si se asteapta de la vanzatorii de tehnologie sa functioneze bine impreuna", ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro