Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 106

Cuprins:

Sustinut de:
Microsoft lanseaza 'Halo 3'

Oficiali Microsoft au declarat marti ca vor lansa jocul video Halo 3 pe 25 septembrie, un eveniment foarte asteptat; acestia spera ca jocul va ajuta la cresterea vanzarilor consolei de jocuri Xbox 360.

Halo 3 este partea finala a unei francize in care Microsoft in care jucatorii isi asuma rolul unui soldat din viitor care incearca sa schimbe sortii unui razboi cu o armata extraterestra.

Este de asteptat ca jocul sa fie o arma pentru Microsoft impotriva Sony si Nintendo i...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Apple isi upgradeaza linia de notebook-uri Mac

16 mai 2007 - Portabilele 'consumer' revizuite beneficiaza de procesoare Intel Core 2 Duo cu viteza de 2.0 si 2.16 GHz, 1 GB de memorie, hard-drive-uri de 80, respectiv 120 GB, retelistica wireless incorporata 802.11n, si o camera video incorporata.

Noile MacBook sunt echipate cu monitor de 13.3 inch, MagSafe Power Adapter si suita media iLife.

Modelul de 2 GHz, cu un drive DVD-ROM/CD-RW, porneste de la 1099 dolari; modelul de 2.16 GHz, cu un SuperDrive(DVD+R DL/DVD +/- ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Telefoane noi de la Motorola

16 mai 2007 - Marti, Motorola a prezentat o serie de calitati si upgrade-uri pentru telefoanele sale; compania cauta sa-si recastige locul in aria extrem de competitiva a tehnologiei wireless.

Motorola construieste pe platformele sale - in special pe brand-ul RAZR - in aceeasi masura in care isi extinde posibilitatile existente. Dar compania inoveaza in sensul imbunatatirii experientei multimedia, a fidelitatii vocii, mesageriei si manuirii informatiilor de pe mai multe handset-u...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Hackerii bat piratii

16 mai 2007 - "Cineva - si da, stim cine - a gasit o gaura de securitate in website-ul nostru (de fapt, in acest blog)".

The Pirate Bay opereaza probabil cel mai mare sistem de tracking BitTorrent, permitand utilizatorilor sa descarce mult din materialul cu drepturi de autor disponibil pe web.

Din cele spuse pe site se intelege ca informatiile utilizatorilor nu au fost compromise. Aparent, cei de la The Pirate Bay stiu cine a furat baza de date si au luat contact dupa ce...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Modelul iTunes nu functioneaza si pentru video

15 mai 2007 - Site-urile video online, cum ar fi iTunes de la Apple, vor atinge un varf anul acesta, in vreme ce din ce mai multe programe sunt disponibile gratuit.

Vanzarile filmelor si show-urilor de televiziune aproape se vor tripla de la 118 milioane de dolari la 279 milioane de dolari in 2007. Insa daca utilizatorii nu vor incepe sa plateasca pentru clipurile online, anul viitor cresterea vanzarilor este putin probabila, conform celor de la Forrester Research.

"In s...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro