Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 107

Cuprins:

Sustinut de:
40 milioane de copii Vista

15 mai 2007 – Aproape 40 milioane de copii ale sistemului de operare Windows Vista au fost vandute in primele 100 zile ce au urmat lansarii sale, a spus presedintele Microsoft Bill Gates, in deschiderea discursului sau tinut la WinHEC. Editiile Premium reprezinta 78% din vanzarile Vista

”Am fost surprinsi de raspunsul oamenilor la Vista si de ceea ce s-a intamplat in ultimele 100 zile. Astfel, in primele 5 saptamani de la livrarea Vista, am atins baza instalata al oricarei furniz...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

E-mail-ul farsa a costat Apple 4 miliarde de dolari in 6 minute

22 mai 2007 – Un e-mail publicat pe un blog a saracit Apple cu 4 miliarde inainte de a fi descoperit ca o farsa.

Blog-ul de stiri din zona tehnologie Engadget a publicat un e-mail ‘aparent’ intern despre cum lansarile iPhone si Leopard OS vor fi intarziate pana in octombrie 2007, respectiv ianuarie 2008.

Stirea s-a imprastiat prin web si cota de bursa a Apple a scazut cu patru procente din valoarea sa in numai sase minute de vanzari.

Dar e-mail-ul, care a fost t...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Serviciu Google care urmareste subiectele fierbinti de pe internet

22 mai 2007 – Arta gasirii tendintelor a luat o turnura stiintifica: Google, compania de cautari numarul 1 in lume, a anuntat marti un serviciu care urmareste notiunile cautate cu cea mai rapida crestere.

Google Hot Trends combina elemente din Zeitgeist si Trends – doua produse Google existente care ‘arunca o privire’ la cautarile de pe web, dar numai in informatii retrospective vechi de cateva saptamani.

Hot Trends este o lista a informatiilor cautate cu cea mai mare cr...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD arata fata insorita a Barcelonei

22 mai 2007 – Advanced Micro devices este gata sa inceapa impotriva Intel cu silicon, dar Intel riposteaza.

AMD a prezentat luni chip-ul quad-core pentru server Barcelona reporterilor si analistilor, comparandu-I performanta cu unul din procesoarele dual-core de la AMD, Opteron. Este prima prezentare a informatiilor despre performanta chip-ului Barcelona publicului larg, a spus Randy allen, vice presedinte pentru servere si statii de lucru la AMD.

Compania este in progra...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft prezinta imbunatatirile noului Windows Server 2008

20 mai 2007 - Microsoft a pus accentul pe avansurile in stabilitate si securitate ale Windows Server 2008, ce urmeaza sa apara in Statele Unite, la Windows Hardware Engineering Conference.

Mark Russinovich, responsabil la divizia de platforme si servicii Microsoft, a aratat o caracteristica Automatic Space Load Randomisation (ASLR), care schimba adresa memoriei folosita de aplicatii.

Software-ul curent atribuie zone aleatoare de memorie. Aceasta caracteristica este preze...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Muzica fara DRM de la Amazon.com

17 mai 2007 – Amazon.com va lansa un magazin digital de muzica spre sfarsitul anului 2007 cu milioane de cantece fara tehnologie de prtectie a copiilor.

Amazon, cel mai mare vanzator retail de muzica pe CD-uri din lume, vrea sa faca pasul spre piata de descarcari de muzica dominata in momentul de fata de Apple.

EMI a anuntat prima afacere cu Apple si magazinul online iTunes in aprilie. Pe langa aceasta, EMI a anuntat afaceri similare incheiate cu VirginMega in Franta si ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro