Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 109

Cuprins:

Sustinut de:
Google cumpara compania RSS FeedBurner

1 iunie 2007 - Google a achizitionat inca un mediu pentru motorul sau de publicitate, FeedBurner - o companie care distribuie continut de pe blog-uri si alte site-uri media.

Termenii afacerii nu au fost facuti publici, cu toate ca suma de 100 milioane de dolari a fost facuta publica de catre TechCrunch, care a facut publica stirea saptamana trecuta.

"Este o arie unde am vazut o multime de oportunitati si care era in crestere continua", a spus Susan Wojcicki, vice presedi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft pune tehnologia pe masa

30 mai 2007 - Microsoft Surface este un computer tabletop cu ecran upward-facing si tehnologie sensibila la atingere care poate inregistra miscarile mai multor utilizatori. Microsoft a demonstrat abilitatile computerului cu pictura cu degetele si aplicatii de photo-sharing, dar planuieste sa implementeze tehnologia in hoteluri si in showroom-uri. Aceasta se mai poate dovedi folositoare si in categoria "home media center".

Microsoft a dus conceptul de touchscreen PC intr-o noua di...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

eBay se implica in social networking

31 mai 2007 - eBay a achizitionat StumbleUpon, un site cu sediul central in San Francisco care imbina cautarea si socializarea online, pentru 75 milioane. StumbleUpon a vazut o crestere rapida recent, dublandu-si utilizatorii la 2,3 milioane in ultimul an. Utilizatorii StumbleUpon folosesc site-ul pentru a descoperi continut web nou, bazandu-se pe recomandarile si preferintele personale ale altora.

Gigantul de licitatii eBay face inca o achizitie strategica care aparent nu are le...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

SanDisk lanseaza doua drive-uri USB

Fabricantul de memorie portabila SanDisk a anuntat pe 4 iunie introducerea unei noi perechi de flash drive-uri USB proiectate pentru a livra securitate si acces rapid la informatii pentru utilizatorii cu computere Windows.

Numite Cruzer Professional si Cruzer Enterprise, cele doua drive-uri sunt concepute pentru utilizatorii individuali/micile afaceri, respectiv organizatiile mari.

Cruzer Professional este in special pentru utilizatorii care vor sa protejeze informatiile...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Interfata cu totul noua pentru Ask.com

5 iunie 2007 - Al patrulea motor de cautare din lume, Ask.com, a prezentat pe 5 iunie o interfata schimbata dramatic, cu scopul de a se distinge atat prin aparitie cat si rezultate de competitorii Google, Yahoo si Live.com.

Noua interfata, careia I se spune Ask3D, prezinta raspunsurile pe un ecran format din trei panouri, care include legaturi standard spre continut, precum si o lista de rezultate din blog-uri si site-uri video, de stiri, foto si de cumparaturi.

"Inainte...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Visual Studio 2008

5 iunie 2007, Orlando, Fla. - Microsoft a dat un nume formal urmatoarei versiuni a Visual Studio si a spus ca o a doua versiune beta urmeaza sa fie lansata.

La conferinta TechEd 2007, in data de 4 iunie, Microsoft a anuntat ca urmatoarea versiune a Visual Studio, care pana acum a purtat numele Orcas, se numeste Visual Studio 2008.

In plus, C. Joe Marini, group product manager la Microsoft a spus ca a doua versiune beta a Visual Studio 2008 va fi disponibila la sfarsitul ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

iPhone disponibil incepand cu 29 iunie

4 iunie 2007 - Mult-asteptatul telefon Apple iPhone va fi lansat oficial pe 29 iunie, conform unui purtator de cuvant Apple si unor reclam.

Combinatia de telefon celular, player media si dispozitiv fara fir pentru navigare web va costa 499, respecitv 599 dolari, in functie de configuratia aleasa.

Pentru inceput va fi oferit de divizia wireless AT&T.

Dispozitivul iPhone, care nu are tastatura dar are un ecran sensibil la atingere, a fost prezentat pentru prima da...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro