Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 110

Cuprins:

Sustinut de:
GoLive 9

Se pare ca zvonurile privind sfarsitul sau au fost exagerate. Adobe Systems a lansat GoLive 9, o noua versiune a software-ului de web design. Gurile rele spuneau ca software-ul nu va mai fi continuat, dupa ce Adobe a cumparat Macromedia si software-ul sau Dreamweaver.

Conform celor de la Adobe, versiunea 9 permite profesionistilor in design dar care nu stiu foarte multe despre coduri de programare sa creeze website-uri moderne, compatibile cu CSS, folosind o interfata vizuala si ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Un miliard de computere pana la anul

Un nou raport al Forrester Research prevede ca vor fi mai bine de un miliard de calculatoare in lumea intreaga pana la sfarsitul lui 2008, numarul crescand pana la doua miliarde de calculatoare pana in 2015, spun cei de la The Register.

Achizitionarea de computere pe pietele emergente este extrem de rapida, iar Brazilia, Rusia, India si China vor achizitiona mai bine de 775 milioane de calculatoare pana in 2015.

"Nu este nimic mai important pentru sanatatea pe termen lung a ind...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

YouTube va testa identitatea video

12 iunie 2007 - Serviciul video online YouTube va testa curand o noua tehnologie de identificare video cu doua din cele mai mari companii media, Time Warner Inc. si Walt Disney Co.

Tehnologia, dezvoltata de catre inginerii detinatorului YouTube, Google Inc. va ajuta proprietarii de continut cum ar fi studiourile de filme si TV sa identifice clipurile video incarcate pe site fara permisiunea detinatorului drepturilor de autor.

Asa numitele unelte de "amprenta video", care...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM Cheetah

12 iunie 2007 - IBM a lansat marti Informix Dynamic Server 11, un nou server de date pe care oficialii companiei il vad ca o sansa de a avansa pe piata globala a bazelor de date.

IDS 11, nume de cod "Cheetah" ofera economii semnificative, impreuna cu suport pentru unelte de grup si, printr-o proprietate numita "Mach 11", furnizeaza recuperari pentru fiecare problema pentru a asigura operatii continue.

In plus, IDS 11 ofera LBAC (control al accesului bazat pe etichete) la...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Wibree de la Nokia devine standard Bluetooth

12 iunie 2007 - Fabricantul de handset-uri Nokia dezvolta o tehnologie fara fir - o noua versiune a tehnologiei Bluetooth - ce va conecta dispozitive cum ar fi ceasuri si monitoare cardiologice.

Acordul Nokia de a oferi tehnologia ca baza pentru standardul Bluetooth ar trebui sa ajute la adoptia sa si sa incurajeze acceptarea sa, in loc sa fie primita ca tehnologie competitiva.

Wibree foloseste o fractiune din energia sistemelor anterioare si poate conecta dispozitive cu...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft rezolva 15 probleme cu 6 patch-uri

12 iunie 2007 - Microsoft a lansat buletinul de securitate pentru iunie 2007, acesta incluzand sase update-uri: patru sunt considerate critice de catre gigantul software. Doua dintre patch-uri afecteaza Windows Vista, unul fiind specific pentru Internet Explorer; unul dintre patch-urile importante afecteaza Microsoft Office.

Toate patch-urile de securitate Microsoft pentru Windows si Office sunt disponibile via Microsoft Update sau via buletine individuale.

Update-urile pot fi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Safari pe Windows si noul Leopard

11 iunie 2007 - Stirile ca Apple a creat o versiune a web browserului sau Safari pentru Windows au trecut in umbra mult anticipatele prezentari ale Mac OS X Leopard si iPhone de la Worldwide Developers Conference.

Jobs a prezentat pentru prima data browserul Safari ruland pe Windows, numindu-l "cel mai rapid browser pe Windows". O versiune beta gratuita a browserului este disponibila astazi pe web site-ul Apple.

Dezvoltarea Safari pe Windows este o piatra de hotar, de ca...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Carduri de memorie Wi-Fi pentru camere digitale

10 iunie 2007 - La toamna, compania Eye-Fi planuieste sa lanseze carduri de memorie Secure Digital cu chip-uri Wi-Fi integrate. Cu acest card, camerele digitale vor putea trimite automat poze catre alte PC-uri sau site-urilor web de photo-sharing.

Compania negociaza cu o duzina de site-uri pentru a permite upload-uri directe de pe camerele ce contin cardurile respective, spune fondatorul si CEO-ul Eye-Fi, Yuval Koren.

Cardul va costa in jur de 100 dolari. Cu toate ca nu ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Entuziasmul fanilor Sopranos doboara serverele HBO

11 iunie 2007 - Episodul 86 si ultimul al serialului HBO, Sopranos, s-a terminat zgomotos, deoarece web site-ul retelei a fost cazut pentru aproximativ 30 minute datorita unui trafic foarte mare.

Sfarsitul show-ului, care i-a lasat pe fani incurcati si infuriate, a cauzat o crestere imensa a traficului pe web site-ul show-ului - estimat a fi la 368000 vizualizari de pagina pe secunda -, fanii accesand site-ul imediat pentru a cauta raspunsuri si pentru a-si spune opinia, spun ofi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Adobe renumeste software-ul Apollo - Air

11 iunie 2007 - Adobe isi va numi software-ul de sistem pentru construirea aplicatiilor internet Adobe AIR sau Adobe Integrated Runtime.

Intr-un interviu pentru eWeek, Kevin Lynch, vicepresedinte senior si arhitect de software la Adobe, a spus ca a fost lansata o versiune beta a Adobe AIR, bazata pe feedback-ul versiunii alpha lansata acum ceva timp.

Adobe AIR are aceeasi baza de data care exista in Google Gears, si API-urile dintre Adobe AIR si Google Gears vor fi alini...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro