Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 111

Cuprins:

Sustinut de:
IBM ajuta companiile sa adopte Web 2.0

20 iunie 2007 - IBM lucreaza la cateva produse - toate sub o initiativa Enterprise 2.0 - pentru a ajuta companiile sa adopte tehnologiile Web 2.0.

IBM intra pe taramul Enterprise 2.0, lansand o initiativa ce are ca scop sprijinirea companiilor ce vor sa aduca tehnologiile Web 2.0 la locul de munca.

"Exista doua lumi in ziua de astazi", spune Anant Jhingran, chief technology officer la divizia Information Management Software a IBM. "Fie companiile spun ca IT-ul va furniza...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google Solar Panel Project

20 iunie 2007 - In octombrie 2006, Google si-a anuntat angajamentul fara de productia energiei solare si a lansat cea mai mare instalatie de panouri solare de pana acum, intr-un campus din Statele Unite. Google a instalat peste 90% din cele 9212 panouri solare care alcatuiesc proiectul de 1600 kilowati. Panourile au fost instalate pe acoperisurile a opt cladiri si doua parcari recent construite la Googleplex.

Instalatia este proiectata sa produca suficienta energie electrica pentru apr...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

MySpace lanseaza un serviciu de mesagerie instant

20 iunie 2007 - Reteaua sociala online a News Corp., a lansat versiunea timpurie a serviciului de mesagerie instant, MySpace IM, care a fost disponibila catorva utilizatori de aproximativ un an.

Unitatea Fox Interactive Media a spus ca serviciul foloseste proprietati high-end, cum ar fi video si abilitatea de a accesa e-mail-ul MySpace cu doar un click. Se estimeaza ca peste 17 milioane de utilizatori au instalat serviciul.

Mesageria instanta este o unealta de comunicare...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

iPhone va avea acces la continutul YouTube

20 iunie 2007 - Miercuri cei de la Apple au spus ca mult-anticipatul telefon, iPhone, va permite abonatilor sa vizioneze in timp real material de pe site-ul de video sharing al Google Inc., YouTube.

YouTube a inceput codarea clipurilor de pe site intr-un nou format pentru a se imbunatati calitatea si pentru a prelungi durata bateriei atunci cand materialul video este vizionat de pe dispozitive wireless.

iPhone va fi primul dispozitiv mobil care va folosi noul format, spu...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Familia Office Live creste

20 iunie 2007 - A trecut ceva vreme de cand echipa Office Live a facut vreun anunt public. Dar in spatele cortinelor, echipa isi extinde oferta de servicii Microsoft.

Office Live, in ciuda numelui sau, nu este o versiune web based a Microsoft Office. Office Live este un set de add-on-uri la Microsoft Office si SharePoint ce pot fi folosite de clientii afacerilor mici si mijlocii.

In luna octombrie a anului trecut, Microsoft a prezentat primele sale trei servicii Office L...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft pate balma pentru episoade exclusive din Grand Theft Auto IV

19 iunie 2007 - Se pare ca crimele merita, mai ales daca sunt din GTA IV.

Grand Theft Auto IV, ultima versiune a popularului joc video va aparea in magazine abia in toamna, dar Take-Two Interactive Software, detinatorul francizei, va primi 50 milioane de dolari de la Microsoft pentru producerea a doua episoade descarcabile, exclusiv pentru Xbox 360.

Cand va fi lansat in octombrie, Grand Theft Auto IV va fi disponibil atat pentru Xbox de la Microsoft cat si pentru PlaySta...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Reorganizare Nokia

20 iunie 2007 - Sub noua structura, fabricantul de telefoane mobile spera sa-si administreze linia de produse mai eficient si sa mareasca viteza de aparitie pe piata a acestora.

Conform noii structuri, ce va avea efecte din ianuarie, compania finlandeza va fi divizata in trei unitati: dispozitive, servicii si software si piete.

Acestea vor inlocui diviziile curente de telefoane mobile, care fabrica modelele mai ieftine, solutiile pentru intreprinderi, care fabrica produs...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro