Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 112

Cuprins:

Sustinut de:
Dell adauga culoare in competitia notebook-urilor

26 iunie 2007 - Dell a prezentat marti computere notebook disponibile in opt culori, cu proprietati avansate, incercand astfel sa obtina o felie mai mare din piata de computere "consumer".

Al doilea cel mai mare fabricant de computere din lume si-a lansat prima linie de computere ce foloseste memorie flash in locul traditinalului hard-disk drive pentru a stoca informatii. Laptopul extrem de usor vine cu 32 GB de stocare, o valoare modesta.

Noile notebook-uri Dell, a caro...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Primele laptopuri AMD de la Toshiba dupa 7 ani

Toshiba Corp. a dezvaluit detalii despre o linie noua de computere laptop ce functioneaza cu procesoare de la Advanced Micro Devices Inc. - primele calculatoare bazate pe tehnologie AMD vandute in ultimii sapte ani.

Seria de laptopuri Satellite A215 va fi bazata pe procesoarele dual-core AMD Turion 64 X2 si beneficiaza si de grafica radeon X1200 de la ATI, cumparata de AMD anul trecut. Alte specificatii: ecran de 15.4 inci, cu rezolutie de 1280 x 800 pixeli, hard-disk drive seria...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

RealPlayer beta permite descarcarea clipurilor video

26 iunie 2007 - Cresterea popularitatii a materialului video de pe internet a motivat RealNetworks Inc. sa lanseze o versiune beta a software-ului sau RealPlayer care permite utilizatorilor sa inregistreze si sa descarce video in calculatoarele personale.

Software-ul, numit RealPlayer 11, poate fi descarcat gratuit, au spus oficiali ai companiei marti.

Cu noua versiune, utilizatorii pot naviga pe web si selecta clipuri sau material video printr-un click pe iconita "Downl...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

MySpace TV

26 iunie 2007 - Acum doi ani, milioane de utilizatori MySpace au inceput sa-si adauge pe profile clipuri video, ajutand astfel la cresterea YouTube, cumparat de Google in luna octombrie a anului trecut, pentru 1.65 miliarde de dolari.

Saptamana aceasta, MySpace, o divizie a News Corp., va arata ca isi ia in serios provocarea de a rivaliza cu YouTube in lumea online video.

MySpace planuieste sa renumeasca serviciul sau de video-sharing al popularei sale retele sociale. No...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Adobe deschide Lightroom pentru dezvoltatori

26 iunie 2007 - Adobe planuieste sa lanseze Photoshop Lightroom 1.1 joi, dar schimbarile mari vor aparea mai tarziu, atunci cand compania va incepe sa permita programatorilor din exterior sa adauge plug-in-urile proprii la software-ul existent.

Update-ul raspunde la cererile utilizatorilor, reparand bug-urile si adaugand caracteristici pe care Adobe nu le-a putut pune in versiunea 1.0 lansata in luna februarie, a spus Product Manager-ul Lightroom, Tom Hogarty. De exemplu, perform...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Windows Live la a doua generatie

26 iunie 2007 - Microsoft adauga photo-sharing si stocare web-based la Windows Live, desi deocamdata serviciilor sunt disponibile numai catorva mii de utilizatori preselectati.

Primul nou serviciu, Windows Live Photo Gallery beta, este practic o versiune imbunatatita a Windows Photo Gallery care este contruita in Windows Vista, cu toate ca va functiona si pe calculatoarele Windows XP. Serviciul se extinde asupra programului de administrare a fotografiilor permitand oamenilor sa l...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro