Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 113

Cuprins:

Sustinut de:

www.anuntz.ro

EUTube

2 iulie 2007 – Comisia Europeana, corpul executiv al Uniunii Europene a lansat propriul sau canal pe YouTube pentru a-si face continutul audiovizual disponibil unui public mai larg.

Canalul, numit EUTube, are continut ce variaza de la documentarii despre activitatile si istoria UE pana la interviuri cu membrii Comisiei Europene.

Probleme precum schimbarea climatului, energie si imigrare vor fi si ele acoperite de continutul disponibil in acel canal.

Margot Walls...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

525000 telefoane iPhone vandute pana acum

2 iulie 2007 – Apple a vandut in jur de 525000 unitati iPhone in magazinele Apple si iPhone in primul week-end de la lansarea sa de pe 29 iunie, raporteaza Los Angeles Times.

Jumatate din magazinele de pe Coasta de Vest a Americii au ramas fara dispozitive de vanzare inca din prima zi, conform raportului ce il citeaza pe analistul Trip Chowdry de la Global Equities Research din San Francisco.

Nici Chowdry si nici Apple si AT&T nu au fost disponibil pentru comentarii. [click aici pentru a citi articolul complet...]

Google ataca Skype

4 iulie 2007 – Gigantul motor de cautare a achizitionat specialistul in telefonie web, GrandCentral Communications.

Google creste presiunea exercitata asupra Skype, Microsoft si altii luna trecuta prin achizitionarea companiei de telefonie web GrandCentral Communications pentru o suma tinuta sub tacere.

Tehnologia GrandCentral permite utilizatorilor sa-si administreze toate numerele printr-o interfata si un numar care poate fi aplicat pentru a suna toate sau oricare din ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

iPhone in Europa

4 iulie 2007 – Divizia T-Mobile a Deutsche Telekom AG a castigat o afacere de a vinde iPhone de la Apple in Germania incepand cu 1 noiembrie.

T-Mobile a castigat licitatia pe ultima suta de metri fata de cel mai mare operator de telefonie mobila din Europa , Vodafone Group PLC, spune un raport al ziarului Rheinischen Post.

Combinatia Apple de telefon, music player si dispozitiv internet va fi vanduta in Germania pentru 450 euro, spune un ziar german care citeaza surse di...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

YouTube pe telefoanele LG

3 iulie 2007 – Utilizatorii telefoanelor LG vor avea posibilitatea de a viziona si incarca clipuri pe site-ul YouTube spre sfarsitul acestui an.

Serviciul va permite utilizatorilor sa filmeze ceea ce doresc si sa trimita materialul direct pe popularul site video, spun oficialii lG intr-o declaratie. Primele telefoane care vor avea posibilitatea sa faca acest lucru vor fi disponibile la nivel mondial “in cateva luni”.

LG are deja legaturi cu compania mama a YouTube, Googl...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Telefoane iPhone deblocate in mai putin de o saptamana

4 iulie 2007 – Hackerii pot debloca cu succes un telefon iPhone in trei pana la sapte zile.

”Suntem de parere ca va fi usor. Am aflat ca multi dintre inginerii iPhone au venit de la alti fabricanti de telefoane mobile si le intelegem tehnicile de design destul de bine”, spune gj intr-un interviu ce a avut loc pe IRC (Internet Relay Chat). Acesta a cerut ca numele lui real sa nu fie facut public.

”Usor pentru noi inseamna in mai putin de o saptamana”, a spus acesta, ofera...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Firefox 3.0 se pregateste de lansarea beta

3 iulie 2007 – Mozilla Corp. a anuntat ieri lansarea ultimei variante alpha a Firefox 3.0 inainte ca versiunea beta sa vada lumina zilei.

Alpha 6 a Firefox 3.0, cunoscuta si sub numele de Gran Paradiso, include un motor SQLite upgradat, baza de date care serveste ca spatiu de stocare pentru Places, un nou administrator de istorie si bookmark-uri. Alte upgrade-uri Alpha 6 includ o performanta imbunatatita pentru cookies, suport pentru preferintele specifice ale anumitor site-uri, ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noile chip-uri de grafica aduc urmatoarea generatie de jocuri

29 iunie 2007 – Noua generatie de jocuri pe computer, ce beneficiaza de calitati vizuale mai bune ca oricand inca nu si-a luat avant, dar o noua gama de chip-uri de grafica va permite gamerilor sa-si echipeze calculatoarele dupa noile cerinte.

Este ultima runda din meciul dintre Nvidia, ramasa singura companie independenta de chip-uri de grafica, si ATI Technologies, care a fost achizitionat de Advanced Micro Devices anul trecut.

Noile chip-uri sunt unele dintre cele mai...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro