Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 115

Cuprins:

Sustinut de:
RIM lanseaza BlackBerry 8820

17 iulie 2007 - Research in Motion Ltd. a anuntat astazi noul BlackBerry 8820, spunand ca este primul BlackBerry dual-mode pentru a furniza accesul in retelele celulare si Wi-Fi.

Disponibil prin AT&T spre sfarsitul acestei veri, 8820 beneficiaza de o tastatura QWERTY completa, un ecran mare de 320x240 si un sistem de navigare trackball. Pretul nu a fost anuntat, insa AT&T a oferit anumite dispozitive BlackBerry pentru numai 50 dolari, plus un plan lunar pentru convorbiri si trans...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Toshiba oferta ponturi pentru RFID

12 iulie 2007 - Toshiba Tech Europe a lansat detaliile solutiei sale RFID.

Firmele care au luat in considerare dispozitivele RFID (Radio Frequency Identity) au inceput sa aiba de castigat atunci cand Toshiba Tec Europe a anuntat strategia sa RFID@Toshiba, care spera sa furnizeze firmelor toate sfaturile si tehnologia de care au nevoie pentru a crea sisteme end-to-end, in vreme ce BT a lansat o noua versiune a ofertei sale Auto-ID.

RFID@Toshiba cuprinde consultanta si sfa...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Cel mai rapid procesor mobil din lume

17 iulie 2007 - Core 2 Extreme X7800 este creat pentru comunitatea de gaming.

Intel a prezentat procesoare despre care pretinde ca ar fi cele mai rapide din lume.

Core 2 Extreme este cel mai rapid chip pentru laptop disponibil, conform gigantului fabricant de chip-uri, cu procesoare dual-core ruland la 2.6 GHz fiecare, avand o memorie cache L2 de 4MB.

Proiectat pentru cerintele comunitatii de gameri, Intel a indepartat blocurile care nu permiteau overclocking-ul...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google permite personalizarea hartilor

11 iulie 2007 - Tot despre Google Inc., de data asta despre serviciul Maps. A fost introdusa o noua proprietate ce permite oamenilor sa-si creeze propriile harti personalizate, adaugand informatii cum ar fi statii de benzina ieftine sau proprietati de vanzare.

Informatia vine de la ceea ce Google numeste maplets, adica mici aplicatii create de Google sau un dezvoltator tert, care combina Google Maps cu alt serviciu, cum ar fi listele de imobiliare sau rapoartele de trafic.
<...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google ofera motor de cautare pentru afacerile mici

17 iulie 2007 - Google Inc. a introdus un nou serviciu pentru afacerile mici care permite vizitatorilor sa caute in web site-urile lor pe o pagina de cautare customizata.

Produsul, Custom Business Search Edition, se adauga la portofoliul in crestere al Google, alcatuit din servicii platite pentru afaceri. Este construit pe Custom Search Engine de la Google, un produs gratuit, suportat prin intermediul reclamelor, lansat de Google in luna octombrie a anului trecut.

O dife...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft face echipa cu Ask.com

18 iulie 2007 - Micile afaceri care cumpara reclamede la Microsoft Office Live isi vor vedea listele si pe web site-uri operate de Ask.com si partenerii sai, pe langa site-urile Microsoft Windows Live si MSN.com.

Cei de la Microsoft au spus ca vor adauga Ask.com retelei de web site-uri pe care apar listele platite de search. Sub acest program, micile afaceri care achizitioneaza cautari platite de la Microsoft Office Live isi vor vedea listele pe toate site-urile partenere.
<...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

iPaq de la HP

16 iulie 2007 - iPaq 510 Voice Messenger de la Hewlett-Packard Co., un smart phone anuntat in luna februarie, este acum disponibil spre livrare, spun oficiali ai companiei.

Va fi vandut fara a fi blocat in o retea anume, pentru 319 dolari, cu toate ca HP planuieste sa lucreze cu ompanii pentru a integra telefonul in serviciile acestora, a spus un oficial HP in februarie.

510 este primul dispozitiv dintr-o noua linie de smart phones ce urmeaza sa fie prezentata in lunile ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro