Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 116

Cuprins:

Sustinut de:
Dezbaterea prezidentiala YouTube/CNN

24 iulie 2007 - Prima dezbatere care a avut loc in populara "online social media - ce urmeaza sa dea nastere conceptului de "YouTube Election" - a starnit diverse reactii atat din partea blogosferei cat si din partea mediului academic.

Permitand diversilor votanti sa posteze clipuri online cu intrebari carora candidatii prezidentiali au raspuns in timpul dezbaterii televizate YouTube/CNN, au fost puse intrebari mai sincere si mai la obiect decat cele ce ar fi putut fi puse de cat...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AT&T are un trimestru puternic

24 iulie 2007 - Foarte multe telefoane iPhone vandute in numai doua zile.

AT&T sarbatoreste dupa ce a postat inca un trimestru puternic - care a adus 29.5 miliarde dolari in venituri si a raportat un profit net de 2.9 miliarde dolari, fata de 1.8 miliarde anul trecut, la un venit de 15.8 miliarde dolari.

AT&T a mai adaugat 1.5 milioane de abonati wireless in cele trei luni care s-au sfarsit pe 30 iunie, totalul devenind 63.7 milioane. Clientii sai au trimis 277 milioane ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Confuzie in cazul Vista SP1

20 iulie 2007 - Microsoft pretinde ca o eroare aparuta intr-un mail a creat confuzie cu privire la lansarea unei versiuni trial a Vista Service Pack 1 ce ar fi avut deja loc, cand de fapt nu a fost lansata nici o data de lansare.

Confuzia a inceput marti, atunci cand web site-ul WinBeta.org a postat un e-mail de la echipa Windows Driver Kit (WDK) spunand ca Microsoft a lansat o versiune beta a Vista Service Pack 1.

"Un nou beta WDK este disponibil pentru descarcat la Con...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Unealta open-source de dezvoltare multi-core de la Intel

23 iulie 2007 - Cei de la Intel au spus marti ca vor lansa codul sursa al unei unelte de dezvoltare pentru scrierea aplicatiilor care sa ruleze pe chip-uri multicore.

Compania a lansat Threading Building Blocks in luna august a anului trecut , un template C++ proiectat sa simplifice scrierea aplicatiilor care profita de procesoarele cu nuclee multiple, sau unitati de procesare.

In timpul anului trecut, Intel a descoperit ca clientii si potentialii clientii doresc mai mul...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Nokia cumpara Twango

24 iulie 2007 - Nokia Corp. intra pe piata de social networking si isi stabileste prezenta in Seattle odata cu achizitia Twango Inc., au anuntat companiile luni.

Twango, o companie ce numara doar zece oameni si isi are sediul intr-un subsol, este un serviciu care permite utilizatorilor sa stocheze si sa imparta fotografii, video si orice alt material media. Este diferit de alte servicii media, spune co-fondatorul Serena Glover, deoarece combina o gama larga de media, permite oric...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

HP achitioneaza Opsware

24 iulie 2007 - Oficialii HP declara ca planuiesc sa integreze specialistul Opsware in unitatea sa de software, si ca CEO-ul Opsware, Ben Horowitz, va ramane in companie.

Cei de la Hewlett-Packard au spus luni ca sunt de acord sa cumpere actiunile vanzatorului de software opsware pentru 1.6 miliarde dolari, sau 14.25 dolari pentru fiecare actiune.

HP plnuieste sa integreze specialistul de automatizare a centrelor de date in grupul sau de software comercial.

"Ach...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro