Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 117

Cuprins:

Sustinut de:

www.anuntz.ro


Microsoft vrea ca tehnologia sa HD Photo sa devina standard

31 iulie 2007 – Microsoft incearca sa isi transforme tehnologia in standard si a prezentat tehnologia sa HD Photo Technology celor de la Joint Photographic Expert Group pentru o decizie in acest sens.

JPEG, un grup al International Organization for Standardization, a decis sa introduca un nou proiect pentru standardizarea formatului de fisiere Microsoft, HD Photo, deocamdata numit “JPEG XR”; actele necesare sunt depuse la delegatiile nationale JPEG in vederea aprobarii.

...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

BBC lanseaza un serviciu de internet TV gratuit

30 iulie 2007 – Privit ca cea mai mare schimbare a modului in care telespectatorii urmaresc televiziunea in ultimii 40 de ani, televiziunea statului britanic a lansat un serviciu online vinerea trecuta, care permite oamenilor sa descarce programele de saptamana trecuta.

Directorul general Mark Thompson spune ca lansarea “la cerere” a iPlayer este la fel de importanta precum aparitia televizoarelor color in anii ’60.

Telespectatorii pot alege din 400 ore de programe, repr...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

3 miliarde de cantece vandute prin iTunes

31 iulie 2007 – Cei de la Apple au spus marti ca vanzarile magazinului sau online de muzica, iTunes, a\numara 3 miliarde de melodii.

Compania, care fabrica player-ul media iPhone, cel mai bine vandut din lume, a pus ca iTunes a devenit al treilea vanzator de muzica din Statele Unite, dupa Amazon.com si Target.

Sursa: Reuters ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft scade pretul DVD player-ului Xbox la 179 dolari

Microsoft a spus joi ca va scadea pretul DVD playerului de inalta definitie care este vandut ca accesoriu pentru consola de jocuri Xbox 360, de la 199 la 179 dolari, si ca va adauga cinci filme gratuite pentru oricine cumpara gadgetul in august sau septembrie.

HD DVD este o tehnologie de noua generatie dezvoltata de Toshiba si sustinuta de Microsoft si filme de studio ca Warner Bros. Concureaza cu Blu-ray, un sistem DVD de la Sony, care este construit pentru consola de jocuri Pla...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Dell va oferi mai multe PC-uri cu Linux

27 iulie 2007 – Dell va oferi curand mai multe computere personale care folosesc sistemul de operare Linux in loc de Microsoft Windows, a spus fondatorul unei companii care ofera servicii de suport Linux.

Mark Shuttleworth, care a creat versiunea Ubuntu a Linux si a fondat Canonical pentru a furniza suport pentru respectiva versiune, a spus ca cei de la Dell sunt multumiti de cererea din ce in ce mai mare pentru PC-uri Linux, aduse pe piata de Dell in luna mai.

”Ce a fos...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Romanii “aprind” jocul Harry Potter

29 iulie 2007 – In versiunea mobila a jocului Harry Potter and the Order of Phoenix, tortele aflate pe peretii din intunecatul Hogwarts stralucesc intr-un mod extrem de realist.

”Noi am inventat tehnologia; se numeste “dinamic lighting”, spune Mihai Pohontu, general manager al diviziei de telefoane mobile Electronic Arts din Romania, cel mai mare editor de jocuri video din lume.

Programatorii romani cum ar fi echipa lui Pohontu sunt printre cei mai cautati din lume, mari...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Versiunea 2.0.0.6 a Firefox repara doua vulnerabilitati

31 iulie 2007 – Mozilla a lansat marti un update la Firefox 2.0 reprezentand patch-urile pentru un defect pe care Mozilla il imparte cu Microsoft Internet Explorer.

Update-ul Firefox 2.0.0.6 are un patch si pentru o vulnerabilitate de extindere a privilegiilor.

Utilizatorii curenti ai Firefox 2 vor primi uo notificare de update, acesta urmand sa se faca automat. Ceilalti il pot downloada de pe site-ul Mozilla.

Cercetatorul Jesper Johansson a notat ca Firefox nu ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro