Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 118

Cuprins:

Sustinut de:

www.anuntz.ro


Noi versiuni Opteron

7 august 2007 – In saptamanile care au urmat debutului procesorului sau quad-core Opteron, Advanced Micro Devices a lansat cateva modele dual-core care ofera viteze de 3 GHz.

Incepand din 6 august, AMD va oferi doua procesoare Opteron dual-core – 8222 si 2222 – fiecare cu o viteza de 3 GHz. Ambele procesoare ofera pana la 2 MB de memorie cache si plicuri termale de 95 wati. Opteron 2222 se vinde pentru 698 dolari pentru 1000 unitati livrate si modelul 8222 costa 1514 dolari. [click aici pentru a citi articolul complet...]

Symantec lanseaza o noua generatie de software de stocare

3 august 2007 – Compania spune ca abordarea sa integrata a managementului de stocare tinteste la procese de stocare automate si aliniaza stocarea cu telurile in afaceri.

Symantec a lansat saptamana aceasta o noua versiune a software-ului sau de management al resurselor de stocare, ca parte a initiativei Storage United de a ajuta afacerile sa-si rezolva probleme de acest gen cu o abordare software.

Software-ul include Veritas Command Central Storage 5.0, Veritas CommandCe...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

iPod isi face debutul cu National Symphony Orchestra

3 august 2007 – Podcast-ul de joi pentru interpretarea multimedia a simfoniei este un efort de a face muzica clasica sa para mai putin stufoasa, spune dirijorul NSO si gazda podcast-ului Emil de Cou.

National Symphony Orchestra a apelat la iPod pentru a face mai accesibila muzica clasica, chiar si pentru oamenii care asculta mai degraba rock’n’roll.

NSO a facut disponibil prin intermediul iTunes un podcast educational pe care oamenii il pot asculta pe iPod sau pe orice ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Sun lanseaza Niagara 2

7 august 2007 – Sun Microsystems planuieste sa lanseze procesorul sau, Niagara 2, marti, la un eveniment al companiei din Silicon Valley. Chip-ul va fi botezat oficial UltrSparc T2 si serverele bazate pe acest chip vor fi disponibile spre sfarsitul acestui an.

Procesorul inlocuieste Niagara 1, care a fost lansat in noiembrie 2005. Ambele chip-uri sunt proiectate pentru servere, sisteme ce trebuie sa execute foarte multe calcule simple, precum serverele web, aplicatiile in telecom...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Red Hat amana lansarea software-ului Linux

2 august 2007 – Fabricantul de software Red Hat a spus joi ca a amanat lansarea din august a versiunii sale de software Linux pentru computere persoanle care concureaza cu sistemul de operare oferit de Microsoft, Windows.

Red Hat Global Desktop Linux nu va fi disponibil pana in septembrie, a spus Reuters product managerul Gerry Riveros intr-un e-mail.

Produsul include sistemul de operare Linux si alte programe compatibile pentru computere personale desktop si laptop. [click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM invadeaza planeta Marte

3 august 2007 – Atunci cand NASA isi va lansa noul Phoenix Mars Lander, pe 4 august, va folosi un computer BAE Systems care este bazat pe arhitectura IBM Power Architecture, conform giganului IT cu sediul in Armonk, NY.

Atunci cand aterizeaza pe Marte, Phoenix se va misca spre Polul Nord al Planetei Rosii pentru a explora sectiunea inghetata, in tot acest timp cautand forme de viata. Noua sonda a NASA va fi alcatuita din RAD6000, un computer incorporat cu o singura placa, proiect...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Fedora 7 ales ca LiveContent CD Platform

7 august 2007 – Distributia Linux Fedora a fost aleasa ca platforma pentru Creative Commons LiveContent CD, o initiativa pentru a prezenta software open-source gratuit si continut multimedia cu licenta Creative Commons.

LiveContent CD este rezultatul unei colaborari a numeroase organizatii, inclusiv Red hat, care furnizeaza suport via Fedora 7, precum si aplicatii de software ca OpenOffice, The gimp, Inkscape, Firefox, viewere multimedia, modele “open document” si altii din comun...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro