Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 121

Cuprins:

Microsoft ii urmareste pe oameni cu ajutorul tagurilor RFID

19 august 2008 - Breeze Consulting construieste una din cele mai mari retele RFID asamblate vreodata in Australia pentru a urmari miscarea anumitor oameni in cadrul Microsoft Tech Ed din Sydney.

Intr-o premiera mondiala pentru Microsoft, toti delegatii vor purta un tag RFID pasiv in spatele ecusonului de la conferinta.

Este de asteptat ca 5500 de taguri sa fie folosite de-a lungul celor 5 zile ale evenimentului.

Tag-urile vor fi scanate atunci cand oamenii...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM a construit cea mai mica celula de memorie SRAM din lume

19 august 2008 - IBM a dezvoltat in colaborare cu partenerii sai, cea mai mica celula SRAM din lume, printr-o serie de modificari aduse designului si circuitului unei celule obisnuite.

Memoria statica SRAM spre deosebire de DRAM (dinamica) nu necesita un refresh periodic, dar este in continuare considerata volatila pentru ca datele sale se pierd ulterior daca nu este alimentata. Chiar daca nu auzim prea multe despre SRAM in stirile zilnica, o importanta realizare a fost infaptu...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

HP introduce laptopurile business super-usoare

19 august 2008 - Hewlett-Packard a anuntat ca va scoate pe piata o linie de computere super-usoare destinate oamenilor de afaceri mobili, pentru a rivaliza cu gama de laptopuri propusa de rivalii de la Dell Inc saptamana trecuta.

HP a declarat luni ca printre noutati se afla si noul EliteBook 2530p, cel mai mic si mai usor computer lansat de companie, cu o greutate de aproape 1,36 kilograme si cu o durata de viata a bateriei extinsa.

Compania a continuat prin descrie...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Bono invinuit pentru cantecele U2 nelansate de pe Internet

18 august 2008 - Data viitoare cand managerul trupei U2 Paul McGuinness va dori sa se planga de pirateria muzicala de pe Internet, va trebui sa-si adauge chiar propriul sef pe lista tintelor sale.

Patru cantece de pe viitorul album al trupei rock irlandeze, au fost postate pe Internet dupa ce liderul formatiei, Bono, a fost surprins in timp ce asculta melodiile la un volum un pic prea ridicat in vila acestuia din sudul Frantei, potrivit The Sun. Un trecator de pe plaja este cre...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Muncitorii de la IBM ameninta cu greva

18 august 2008 - Angajatii de la IBM Australia Baulkham Hills si-au anuntat intentia de a intra in greva pentru a obtine salarii mai mari si conditii de munca imbunatatite.

Potrivit Australian Services Union (ASU), 46 de membrii ai uniunii au votat sa intre in discutii cu Australian Industrial Relations Commission (AIRC) pentru a decide daca este cazul sa ia masuri.

O cerere a fost depusa pe data de 1 iulie la AIRC, in ciuda obiectiei din partea IBM, potrivit careia ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Rapoartele sustin ca chip-ul Infineon cauzeaza probleme iPhone-ului

15 august 2008 - Un chip Infineon ar putea fi la radacina plangerilor depuse in jurul lumii conform carora noul iPhone al companiei Apple intrerupe convorbirile si deschide linkuri imprevizibile pe Internet, potrivit unei cercetari facute de Nomura.

BusinessWeek de asemenea a anuntat joi pe site-ul propriu ca problemele iPhone-ului se datoreaza unui soft defect de pe un chip Infineon, si ca Apple planifica sa rezolve aceasta problema printr-un update de soft.

Reprez...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Detaliile despre Windows 7 vor fi publicate in octombrie

15 august 2008 - Microsoft lanseaza blogul destinat Windows 7, dar in continuare nu are foarte multe de spus. Totusi, inginerul-sef Steven Sinofsky a anuntat data la care va publica o serie de informatii privitoare la mult-asteptatul produs.

"The Professional Developers Conference (PDC) de pe 27 octombrie si Windows Hardware Engineering Conference (WinHEC) din saptamana ce va urma reprezinta cele doua evenimente in care va vom oferi informatii tehnice amanuntite despre Windows ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Ii vor tenta noile laptop-uri Dell pe cei ce calatoresc mult?

14 august 2008 - Gigantul in domeniul calculatoarelor, Dell, a lansat o noua gama de laptopuri Latitude si Precision, construite pentru a asigura oamenilor ce calatoresc mult imbunatatiri privind durata de viata a bateriei, precum si alte aspecte.

Noua linie include 7 noi modele Latitude. Avand o greutate de 1kg, si o dimensiune de 12.1 inci, noul Dell E4200 reprezinta intrarea firmei pe populara piata a mini laptop-urilor. Este programat sa-si faca aparitia in decursul saptama...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM constuieste un supercomputer in Canada

14 august 2008 - La baza noului supercomputer IBM de la Universitatea din Toronto se ve afla sistemul IBM iDataPlex. Mai mult de 4000 de servere IBM vor fi interconectate, iar supercomputerul va fi, in intregime, racit cu apa. Sistemul IBM ii va ajuta pe cercetatori sa studieze materia in Univers.

Universitatea din Toronto si IBM Corp construiesc cel mai puternic supercomputer al Canadei, o masinarie mamut care necesita o cladire proprie pentru a fi depozitata si care poate efe...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google isi incearca sansa in criptografie

13 august 2008 - Google face un pas in taramul criptografiei, cu KeyCzar, un instrument open-tool care le permite developerilor sa se foloseasca de criptare in interiorul aplicatiilor la care lucreaza.

Scopul instrumentului este de a furniza developerilor o sursa mai sigura si mai de incredere pentru criptare, ce poate fi introdusa cu usurinta in codurile lor, potrivit lui Steve Weiss, inginer in cadrul Google sofrware security, care a ajutat la dezvoltarea KeyCzar.

...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Patch Tuesday tinteste catre 26 de defecte ale aplicatiilor Microsoft

13 august 2008 - Microsoft a lansat ieri update-ul Patch Tuesday. Acesta include o reparatie pentru un defect al Microsoft Office Access care a devenit tinta hackerilor. Alte reparatii se adreseaza problemelor din Microsoft Excel, PowerPoint, Windows si alte produse.

Microsot a lansat update-ul Patch Tuesday pe data de 12 august, acesta incluzand 11 buletine care vor acoperi 26 de fisuri ale securitatii programelor Microsoft.

Sase dintre aceste buletine sunt notate d...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro