Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 126

Cuprins:

Riscuri de imbolnavire din cauza utilizarii telefonului mobil

23 septembrie 2008 - Doua noi studii au avertizat in legatura cu potentiale riscuri de imbolnavire din cauza utilizarii telefonului mobil.

Primul este un studiu raportat de profesorul Lennart Hardell, care a descoperit ca acei copii care folosesc telefoane mobile sufera de un cancer al celulelor gliale.

Oamenii care au inceput sa foloseasca mobile inainte de varsta de 20 de ani sunt mai mult expusi la risc de neurom acustic, o tumoare benigna care poate duce la pierd...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Apple a vandut 5 milioane de iPhone-uri 3G

23 septembrie 2008 - Se pare ca in trimestrul actual, Apple a vandut in jur de 5 milioane de iPhone-uri 3G.

Stim deja ca Apple a vandut 1 milion de iPhone-uri in primul weekend in care s-a pus in vanzare in jurul lumii, iar Piper Jaffray crede ca inca 4 milioane de bucati ar fi fost vandute de atunci, conform unui studiu. Apple va dezvalui totalurile in aproximativ o luna, cand va raporta castigurile pentru al patrulea trimestru fiscal.

In ciuda problemelor cu softwa...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM lanseaza o versiune a software-ului Lotus Notes

22 septembrie 2008 - IBM lanseaza o versiune pentru software-ul sau de colaborare, Lotus Notes.

Desi detaliile ofertei sunt inca vagi, pretul va varia intre 8$ si 18$ pe loc, depinzand de nivelul de functionalitate oferit.

Firma asteapta organizatii intre 500 si 1.000 de locuri si pe cele pana in 10.000 de locuri sa investeasca in versiunea “la cerere” a software-ului.

Este o sansa cu totul noua sa existe o colaborare avansata alimentata de avansarile in l...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Adobe Systems a lansat Lightroom 2.1

22 septembrie 2008 - Adobe Systems a lansat Lightroom 2.1, care rezolva un numar de probleme, imbunatateste performantele in unele cazuri si adauga suport pentru cateva camere mai noi Nikon.

Ca si cu software-ul lansat saptamana trecuta, pentru versiunea de testare pentru Camera Raw 4.6 si Convertorul DNG, noul software suporta imagini de la Nikon D7o si D700 SLR, de la camerele compacte Coolprix P6000 si de la Fujifilm Finepix IS Pro, conform informatiilor lansate despre Light...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Vulnerabilitate pentru QuickTime si iTunes

19 septembrie 2008 - Expertii in securitate avertizeaza in legatura cu o vulnerabilitate ce ar putea afecta QuickTime si player-ul iTunes de la Apple.

Cunoscut ca o eroare de conditie, defectul exista in titlul de informare pentru fisierele multimedia. Un atacator ar putea plasa un cod XML special intr-un fisier audio sau video, astfel facand aplicatia sa cada.

Descoperirea defectului a fost facuta de un cercetator care folosea “securfrog”. Nu au existat rapoarte de ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Nokia lanseaza telefonul cu acces gratuit la muzica

19 septembrie 2008 - Primul model de telefon de la Nokia cu acces gratuit la muzica este programat sa fie pus in vanzare pe 17 octombrie in Marea Britanie.

Grupul de telefoane si servicii de muzica “Comes with Music” de la Nokia ar putea ajuta industria muzicala sa isi revina dupa scaderea vanzarilor de CD-uri, provocand dominatia Apple iTunes.

Pachetul va fi diferit de alte grupuri de pe piata, utilizatorii putand sa pastreze toata muzica descarcata timp de 12 luni...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Update pentru Windows Live

18 septembrie 2008 - Microsoft a declarat miercuri ca un nou update pentru pachetul de aplicatii Windows Live este gata.

Asa-numitul “Wave 3 releases” include versiuni updatate ale Windows Live Mail, Windows Live Messenger si Windows Live Writer, dar si un program online pentru realizare de filme (asa cum se astepta). Windows Live Movie Maker aduce cateva – dar nu toate – functii care se gasesc in aplicatia pentru filme din Windows, adaugand posibilitatea de a posta clipuri vid...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noua versiune Google Maps pentru mobil

18 septembrie 2008 - Street View imbogateste Google Maps cu o viziune de sofer asupra lumii, iar acum il vor putea folosi si oamenii care circula pe strada.

Compania a anuntat o noua versiune pentru Google Maps pentru mobil, software care include suport pentru Street View, dar si indicatii de directie si recenzii de afaceri. Google a declarat ca noua versiune este si mai rapida decat cea anterioara.

Noile functii sunt compatibile cu BlackBerry cu ecran color si pe di...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Browser pentru telefoane mobile de la Mozilla

17 septembrie 2008 - Seful Mozilla planuieste sa dezvolte un browser pentru telefoanele mobile pana in 2010.

Mitchell Baker, presedinte al Fundatiei Mozilla, si-a facut publice planurile pentru organizatie pentru urmatorii 2 ani.

Acestea include obtinerea unui browser pentru piata telefoanelor mobile, facand mai multe date de internet publice si dezvoltand produsele existente pentru mai multa eficienta.

Exista si scopuri mai mari pe care Mozilla vrea sa l...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM lanseaza Virtual Storage Optimiser

17 septembrie 2008 - IMB lanseaza un nou produs care va ajuta clientii sa se descurce cu desktop-ul virtual, prin reducerea cerintelor de depozitare cu pana la 80%.

Produsul, numit Virtual Storage Optimiser, se bazeaza pe dezvoltarea unui algoritm, dupa cercetarile IBM.

Prin acest produs, IBM vrea sa ajute clientii sa profite de desktop-uri virtuale la preturi mai mici, intrucat IBM a descoperit ca principalele dificultati pe care le intampina clientii sunt costul si...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Primul cip procesor 3D

17 septembrie 2008 - Cercetatorii au dezvoltat primul cip procesor tridimensional (3D) cu circuit de sincronizare care ruleaza la 1,4 gigahertzi.

Se asteapta ca tehnologia sa rezolve o serie de probleme, cum ar fi controlarea unor date care vin din diverse straturi.

Cu industria circuitelor integrate, se asteapta ca circuitele verticale 3D sa fie urmatorul pas mare in ce priveste procesoarele computerelor.

Dar sa faci straturile verticale ale unui cip 3D s...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro