Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 127

Cuprins:

Contract de colaborare intre EA si regizorul Zack Snyder

30 septembrie 2008 - Electronic Arts Inc a semnat un contract cu regizorul de la Hollywood, Zack Snyder, care a dat lovitura in 2006 cu filmul “300”, pentru a ajuta sa dezvolte jocuri video, cateva din acestea putand deveni filme.

Intelegerea, anuntata luni, il implica pe Snyder, care a regizat si “The Dawn Of The Dead” in 2004. El lucreaza la o adaptare de film dupa cartea de benzi desenate “Watchmen”, dezvoltand 3 jocuri originale pentru EA. Detalii financiare nu au fost dezv...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Total Living Space Solution de la Panasonic

30 septembrie 2008 - CHIBA, Japonia. Nu va fi gata pentru urmatorii 3 sau poate chiar 5 ani, dar Total Living Space Solution de la Panasonic este o combinatie eleganta si interesanta intre toate aparaturile si aplicatiile din casa.

Display-ul are dimensiunile reale ale unui living si ale unei bucatarii, asezat in mijlocul cabinei Panasonic de la centrul expozitional Ceatec (Combined Exhibition of Advanced Technologies). Cum Ceatec este o sansa pentru companii sa arate cateva di...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Lansare la Nintendo

29 septembrie 2008 - Fabricantul japonez de jocuri video, Nintendo, planuieste sa lanseze pana la sfarsitul anului un nou model al aparatului sau de mana DS care poate captura poze si reda muzica.

Miscarea ar depasi vanzarile de top pentru aparaturi portabile pentru jocuri cu iPod-ul de la Apple si telefoanele mobile cu camera foto incorporata in general.

Pretul pentru noul dispozitiv, care va fi de asemenea echipat cu functii avansate de comunicare wireless, se aste...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Intelegere publicitara Google-Yahoo!

29 septembrie 2008 - Google lanseaza un nou website unde se vor putea posta critici fata de intelegerea de publicitate cu Yahoo!.

Site-ul Yahoo!-Google Facts aduce argumentul companiei pentru intelegere si riposteaza la orice concurenta in industria publicitatii.

Continand argumentele proprii ale Google pentru intelegere, si bazandu-se pe diverse surse de informare, site-ul tinteste sa contracareze parada de companii care s-au anuntat impotriva intelegerii in ultimel...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Parteneriat VMware - Wyse Technology

26 septembrie 2008 - VMware a incheiat o intelegere de licenta cu Wyse Technology pentru a folosi software-ul acestora.

Compania sustine ca virtualizarea software-ului va imbunatati Remote Desktop Protocol (RDP) pentru Windows XP Professional si Windows Vista cu VMware View.

Wyse Technology a anuntat ca VMware View include un numar de produse care vor oferi utilizatorilor o singura vedere asupra tuturor aplicatiilor si datelor sale – poreclit “myview”.

Con...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Seful executiv de la Intel, Paul Otellini, vorbeste despre PC-uri

26 septembrie 2008 - Seful executiv de la Intel, Paul Otellini, a atras atentia asupra PC-ului ca fiind o “masina a timpului”, care le permite utilizatorilror sa prezica viitorul si sa examineze trecutul.

Un microprocesor ne permite sa facem lucrurile din ce in ce mai repede. De asemenea, ne ajuta sa ne intoarcem in timp, deoarece ne permite sa strangem datele digitale din care sunt facute afacerile noastre si sa ne intoarcem in timp, pentru a le studia.

In notitele ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

MySpace - colaborare cu cele 4 mari companii de muzica

25 septembrie 2008 - Corporatia MySpace, cel mai mare site social din lume, a dezvaluit miercuri mult-asteptata colaborare cu toate cele patru companii mari de muzica, pentru a concura cu iTunes store de la Apple.

MySpace Music a fost facut pentru a atrage fanii cu un mix de muzica nelimitata, cataloage muzicale, bilete pentru concerte si cu multe alte functii.

Cea mai mare provocare pentru afacere a fost semnarea contractului cu a patra cea mai mare companie, EMI Mu...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM a incheiat o intelegere cu NASA

25 septembrie 2008 - IBM a incheiat o intelegere cu NASA, in ceea ce priveste construirea grupului de supercomputere noi pentru agentia spatiala.

Compania va construi un sistem iDataPlex care va combina 1.024 cipuri quad-core Intel Xeon cu deja-existentul grup al NASA, Discover. Sistemul combinat va rula la o viteza maxima de 67 teraflopi sau 67 de calculatii pe secunda.

Sistemul urmeaza initiativa de la IBM, “Big Green”, care foloseste doar 40% din puterea serverelo...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Viitorul AOL in discutii

24 septembrie 2008 - Noul comitet al Yahoo! a decis sa avanseze discutiile cu Time Warner in legatura cu viitorul diviziei sale AOL.

Citand o sursa anonima, care cunoaste compania, raportul anunta ca inca nu au loc negocieri active, ci doar ca Yahoo! este dispus sa discute pe aceasta tema.

CEO-ul Time Warner a confirmat luna trecuta ca firma va separa media AOL si grupurile de acces la internet. S-a speculat ca firma ar putea abandona toata afacerea.

Acum ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Tensiuni la Flightdeck IBM din Baulkham Hills

24 septembrie 2008 - Tensiunile de la Flightdeck IBM din Baulkham Hills au mai scazut dupa ce membrii uniunii au votat spre acceptarea directiei actualelor negocieri.

Membrii au decis sa accepte mersul lucrurilor. IBM au respectat principalele cereri, ceea ce inseamna ca membrii sunt multumiti de progres si acum doresc sa finalizeze intelegerea.

Un reprezentant IBM a declarat pe iTnews ca firma continua discutiile cu reprezentantii angajatilor pe acest site.

...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Self-Serve Ad Service by MySpace.com

24 septembrie 2008 - MySpace pare sa lucreze la un nou serviciu pentru crearea si plasarea anunturilor pe site-ul sau.

Serviciul, numit “Self-Serve Ad Service”, inca in varianta beta, permite oricui este capabil sa completeze un formular online sa-si promoveze o formatie sau o afacere pe MySpace.com.

Utilizatorii pot alege daca vor sa uploadeze propriul lor anunt sau daca vor sa creeze unul nou, folosind sistemul oferit de MySpace. Dupa selectarea unuia din zeci de m...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro