Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 128

Cuprins:

viteza superioara de downloadare de la Telstra

7 octombrie 2008 - Telstra sustine ca utilizatorii de Next G vor experimenta un varf de viteza de downloadare de 21Mbps pana la sfarsitul anului, dar vitezele actuale vor fi mai mici.

Ieri s-a anuntat ca s-a incheiat cu succes testarea conectivitatii intre echipamentul de infrastructura de retea si tehnologia de dispozitive mobile pentru upgrade-ul sau planificat la Enhanced HSPA (eHSPA).

eHSPA, cunoscut si sub numele de HSPA Evolution sau HSPA+, a fost facut pentru ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Mesajele spam s-au redus

7 octombrie 2008 - Mesajele spam au scazut cu 8%, multumita caderii din 20 septembrie a ISP Intercage, conform vanzatorului de securitate MessageLabs.

O echipa de experti in infractiuni online au publicat luna trecuta un raport care arata ca 78% din domeniile si serverele de email din reteaua Intercage erau ostile.

ISP a fost inca de atunci pus offline, aceasta cauzand o cadere brusca in spam-ul global. Dar nu se asteapta ca aceasta scadere sa dureze mult.

...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noi evenimente in afacerea Yahoo-Google

6 octombrie 2008 - Google a anuntat ca isi amana afacerea de publicitate cu Yahoo!, pentru a lasa mai mult timp aspectelor competitiei.

Cand au anuntat intelegerea de publicitate cu Yahoo! in luna iunie, cele doua companii au cazut de acord sa intarzie implementarea ei pana in octombrie, pentru a da timp celor care reglementeaza sa studieze detaliile. Deocamdata, inca exista discutii cu Departamentul de Justitie, de aceea s-a decis o scurta intarziere in implementarea acordului...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noua versiune Ask.com

6 octombrie 2008 - Ask.com isi imbunatateste performantele cu ultima versiune (a-11-a ca numar), ce se asteapta sa apara pe 12 octombrie.

Cea mai mare schimbare este aceea ca Ask identifica mai multe date de la diverse surse si afiseaza asta in rezultatele cautarilor sale. Daca pui o intrebare pe Ask, algoritmii vor incerca sa iti dea un raspuns in paginile de rezultate, nu doar un link pentru un site relevant. Presedintele Ask.com, Scott Garrell, a confirmat ca, intr-adevar, a...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Telstra BigPond a raportat o crestere de 50 de procente in publicitate

3 octombrie 2008 - Telstra BigPond a raportat o crestere de 50 de procente in publicitate, o revenire in acest an, in comparatie cu traditionalele rezultate din televiziune si printare.

Telstra spune ca varietatea sa de site-uri mobile si online a experimentat cresteri mari de la inceputul anului 2008, incluzand o crestere puternica in perioada lunii septembrie.

Cresterea reflecta o schimbare a agentilor de publicitate spre reclamele online si cele pe mobil, acestea ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Real VNC lanseaza o telecomanda pentru telefoanele mobile

3 octombrie 2008 - Real VNC se pregateste sa lanseze un dispozitiv de tip telecomanda pentru telefoanele mobile care folosesc platforme Symbian, Windows Mobile, iPhone, Linux si Blackberry.

Compania va arata VNC-ul la Show-ul Symbian Smartphone din Londra, intre 21 si 22 octombrie. Cel mai devreme ar putea fi lansate versiuni la inceputul lui 2009.

RealVNC vinde deja VNC Enterprise Edition, care permite administratorilor sa controleze “de la distanta” sistemele Windo...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Prototip de acumulator by Toshiba

2 octombrie 2008 - Toshiba a dezvaluit un prototip pentru acumulator care ofera o capacitate de incarcare de 90% in doar 10 minute.

Bateria Super Charge Ion (SCIB) este capabila sa reziste de la 5.000 la 6.000 de cicluri de reincarcare, comparat cu 500 de cicluri, durata de viata pentru bateriile standard litiu-ion.

Noua baterie este facuta dintr-un material durabil care ofera un nivel inalt de stabilitate termala si previne supraincalzirea. In plus, bateria nu va ex...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Un nou flash-drive pentru Apple TV

2 octombrie 2008 - Un nou flash-drive deblocheaza Apple TV si ii deschide functii sociale inovative.

Conexiunea puternica din Apple TV a mai fost sparta pana acum, dar un nou hack pentru thumb-drive nu doar deblocheaza acest dispozitiv, ci ii si dezvolta functii noi.

Scott Davilla a lansat marti patch-ul Boxee pentru programul Apple TV, un patch care permite utilizatorilor sa “imparta” fisiere media pe internet.

Aplicatia de baza Apple TV permite doar vizi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Update la Sun Microsystems

1 octombrie 2008 - Sun Microsystems a imbunatatit produsul sau de management pentru identitate open-source.

Vanzatorul a integrat functii care erau inainte componente plug-in pentru a face mai usor sa se raspandeasca produsul.

Cunoscut anterior ca Sun Java System Access Manager si Sun Java System Federation Manager, oul Sun OpenSSO Enterprise va simplifica procesul de a controla identitatea utilizatorilor prin incorporarea unui nou pachet, numit Fedlet.

Fe...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Netflix parteneriat cu Starz Play

1 octombrie 2008 - O plangere importanta pentru Netflix in legatura cu actuala selectie de filme si spectacole disponibile prin serviciul „Watch Now” este ca nu contine destule titluri noi.

Conform catorva rapoarte online, se pare ca Netflix cauta sa schimbe asta.

Miercuri, compania planuieste sa anunte parteneriatul cu Starz, pentru a oferi celor inscrisi 2.500 de filme aditionale de la Starz Play. Selectia de la Starz Play include filme ca „No Country for Old Men”,...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro