Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 130

Cuprins:

Gmail pe telefoanele Android

21 octombrie 2008 - Primele telefoane Android sunt pregatite de lansare saptamana aceasta de catre T-Mobile, iar Google a aratat experienta Gmail ruland pe noua sa platforma mobila.

Managerul de productie al Android, Jonathan Matus, a demonstrat intr-un post de pe blog cum functioneaza sistemul de mail pe noul sistem de operare.

„Daca va place sa utilizati Gmail pe computer, va veti simti mult mai bine cu Gmail pe telefoanele Android”, a declarat Matus.

Se...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Atentie la CV-urile trimise online

21 octombrie 2008 - Oamenii care isi trimit CV-urile la site-uri de job-uri online s-ar putea pune singuri in pericolul de a le fi furata identitatea, conform unui experiment de prevenire a fraudei.

O firma numita Iprofile, sustinuta de politia engleza si de Information Assurance Advisory Council (IAAC), a realizat acest experiment ca parte a saptamanii de prevenire a fraudei cu identitati.

A fost realizat un website care vaneaza job-uri false, numit Denis Atlas, iar...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Probleme tehnice la NASA

20 octombrie 2008 - NASA raporteaza ca s-au inrautatit problemele cu acele computere din telescopul orbital Hubble, complicand misiunea care era in plan pentru repararea lui.

Computerul principal al telescopului s-a defectat acum 3 saptamani, dar inginerii NASA au reusit sa treaca pe sistemul de rezerva, un model ce se bazeaza pe 486 de procesoare. Acum a mai cazut un computer pentru analize stiintifice, la fel si unitatea de putere a uneia din camerele video.

Cel ma...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Firefox - versiunea pentru telefoane mobile

20 octombrie 2008 - Mozilla a lansat primul sau beta pentru versiunea de telefon mobil a popularului browser Firefox.

Numit Fennec, software-ul este disponibil deocamdata doar pentru internetul de pe Nokia N810 si Nokia N880.

Mozilla include si un emulator PC, astfel incat dezvoltatorii sa poata testa capacitatile software-ului si pe alte platforme.

Fennec este testat destul de riguros de catre oamenii care adora sa caute defectiuni.

S-au gasit ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Reactii alergice provocate de telefoanele mobile

17 octombrie 2008 - Telefoanele mobile provoacă o reacţie alergică a pielii la unii utilizatori, iar Asociaţia Britanică a Dermatologilor (BAD) avertizează doctorii să fie atenţi la simptomele pacienţilor lor.

Disfuncţia pare să fie cauzată de o reacţie alergică la nichelul din carcasa sau din butoanele unui telefon mobil, iar unora dintre pacienţi le-au apărut iritaţii pe feţe, ca o cauz&...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM lanseaza SAN Volume Controller (SVC) Entry Edition

17 octombrie 2008 - IBM oferă ajutor întreprinderilor mici si mijlocii, prin lansarea SAN Volume Controller (SVC) Entry Edition.

Software-ul SVC poate îmbunătăţi rata utilizării spaţiului de stocare, a eficienţei energiei, a productivităţii administratorului, disponibilitatea aplicaţiilor critice prin crearea unor spaţii virtuale consolidate de informaţie.

Versiunea existentă a aplicaţiei are peste...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Alianta Red Hat - Dell

16 octombrie 2008 - Red Hat si Dell au anuntat o alianta care va vedea marea oferta de sisteme ruland cu Red Hat Application Appliance.

Dell va incepe sa isi vanda sistemul PE2970, a carui tinta sunt companiile mijlocii care cauta web low-cost si aplicatii de arhitectura.

Sistemul va include Jboss Application Server si Hibernation Framework si va veni cu Red Hat Enterprise, Apache si MySQL preinstalate.

Parteneriatul cu Dell pentru a aduce primele aplicat...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noul IPv6

16 octombrie 2008 - Cisco, Atmel si Institutul Suedez de Stiinta pentru Computer (SICS) au anuntat ca au facut impreuna unul din cele mai mici IPv6 si l-au deschis pentru uz general.

Aceasta structura de date, denumita uIPv6, are cereri atat de mici pentru memorie si energie, incat poate fi incorporata in aproape orice dispozitiv, ca monitorizarea retelei sau sistemele de monitorizare a energiei in dispozitive de dimensiunile unui bec.

uIPv6 poate avea un mare impact...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD certat sau nu cu legea?

15 octombrie 2008 - Departamentul de Justitie (DoJ) a Statelor Unite a anulat investigatia in ce priveste acuzarile conform carora firma de grafica ATI si parintele sau, AMD, ar fi violat legi federale.

AMD a primit o citatie de la DoJ la sfarsitul anului 2006, la scurt timp dupa ce compania a primit cele 5.4 miliarde de dolari dupa ce a achizitionat ATI.

Investigatia a fost centrata pe acuzatii de fixare a preturilor printre vanzatorii de carduri grafice, in special...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noutati de la Microsoft - noi informatii despre Silverlight 2.0

15 octombrie 2008 - Scott Guthrie, vicepresedintele diviziei .Net a Microsoft, a declarat intr-un anunt facut luni ca aceasta lansare va accelera eforturile de a face Silverlight, Visual Studio si Microsoft Expression Studio solutiile de baza pentru crearea si expedierea datelor media si pentru experiente bogate de aplicatii internet.

Silverlight 2.0 este prima versiune a platformei care are suport total pentru .Net, permitandu-le astfel dezvoltatorilor sa scrie coduri in catev...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro