Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 131

Cuprins:

Versiunea beta a Windows Vista Service Pack 2 (SP2)

28 octombrie 2008 - Un numar de dezvoltatori s-au hotarat sa scoata o versiune beta a Windows Vista Service Pack 2 (SP2) ca parte a dezvoltarii Microsoft si a procesului de testare.

Mike Nash, vicepresedinte al Windows Product Management, a dezvaluit pe blogul sau ca un mic grup de clienti ai Technology Adoption Program vor primi patch-ul miercuri, 29 octombrie.

Pe langa includerea tuturor patch-urilor lansate pana in prezent, de la lansarea SP1, primavara trecuta, V...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

OMA DM updatat pentru o personalizare mai usoara a telefoanelor mobile

28 octombrie 2008 - Un update pentru Open Mobile Alliance Device Management (OMA DM) standard pentru telefoanele mobile va usura munca utilizatorilor in ceea ce priveste personalizarea dispozitivelor lor, pentru care exista o cerere foarte mare.

Specialistul in manevrarea dispozitivelor a publicat un studiu prin care se arata ca aplicatiile si serviciile pentru mobile vor avea rezultate mult mai bune daca utilizatorii ar avea mai multe sanse sa-si personalizeze dispozitivele. [click aici pentru a citi articolul complet...]

Serviciul EC2 de la Amazon

27 octombrie 2008 - Amazon Web Services a lansat oficial serviciul Elastic Compute Cloud (EC2).

Compania a anuntat azi ca serviciul nu va mai fi considerat un produs beta si va fi sustinut de un acord la nivel de serviciu.

SLA va servi ca un angajament din partea Amazon pentru a tine serviciul la o rata de cel putin 99,95% sau sa permita clientilor sa ceara o decontare pentru serviciile achizitionate pentru sistem.

EC2 permite ca afacerile sa se desfasoare...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Realizare importanta in tehnologia computerelor

27 octombrie 2008 - Oamenii de stiinta sustin ca a fost facuta o realizare importanta in tehnologia computerelor, dupa ce au reusit sa stocheze informatii in nucleul unui atom.

Echipa Universitatii Princeton, a Universitatii Oxford si Departamentul de Energie al Statelor Unite au folosit atat electronii cat si nucleul unui atom fosforos incastrat intr-un cristal de silicon.

Atat electronul, cat si nucleul s-au comportat ca niste mici magneti de cuantum capabili sa st...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Nou pachet Microsoft Office

24 octombrie 2008 - Microsoft a confirmat ca urmatorul pachet de servicii pentru office 2007 va fi lansat in februarie-aprilie anul viitor.

Din punct de vedere istoric, echipa Microsoft Office abia astepta sa comunice detalii despre pachetele de servicii la aparitia acestora (sau chiar cu foarte putin timp inainte).

De vreme ce au comunicat cu SP3 pentru Office 2003 si SP1 pentru Sistemul Office 2007,programatorii vor face pasi spre cresterea transparentei Office, la...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Steve Jobs lasa un mister asupra planurilor de viitor ale companiei Apple

24 octombrie 2008 - Steve Jobs a fost la fel de enigmatic ca intotdeauna cand a fost intrebat, in timpul unei conferinte telefonice recente bazata pe discutii financiare, daca Apple ar putea intra pe cont propriu pe piata in crestere.

Cand a fost intrebat daca firma ar face vreodata un computer low-cost, Jobs a raspuns ca „Apple nu stie sa construiasca un computer sub 500$, care sa nu fie un jaf.”

Dar cand a fost impins mai departe si intrebat daca Apple ar face un n...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Java Standard Edition 6 Update 10 (SE 6u10) a fost lansat

23 octombrie 2008 - Sun Microsystems a lansat Java Standard Edition 6 Update 10 (SE 6u10), fiind un update foarte mare pentru raspandita platforma web.

Printre noile avansari ale SE 6u10, se afla si un timp imbunatatit pentru pornirea aplicatiilor, grafica imbunatatita si instalare mai rapida. Noul produs lansat va permite utilizatorilor sa foloseasca varianta „drag and drop” pentru aplicatii intre browser si desktop.

Imbunatatirile includ independenta browser-ului, ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Prezicerile lui Abhijit Kabra

23 octombrie 2008 - Uitati de touch screen. In curand, intreaga suprafata a unui telefon mobil va avea rol de interfata, conform Abhijit Kabra, un fel de guru al telefoniei mobile pentru Accenture.

Kabra a facut multe preziceri in timpul vizitei sale la spectacolul Smartphone din Londra. Faptul ca multe firme de playere din „lantul de valori” mobil s-au unit la spectacol sub o singura umbrela – Fundatia Symbian – prezinta oportunitati pentru Accenture.

Cateva dintre ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Firefox Mobile spune NU functionalitatii cu Google Android

22 octombrie 2008 - Directorii Fundatiei Mozilla au decis sa nu se deranjeze sa faca Firefox Mobile sa functioneze cu Google Android.

In schimb, planul este sa reproduca o editie pentru Linux a Firebadger Mobile pentru Nokia Internet Tablet.

Dupa aceea, va cauta sa produca versiuni pentru editii touchscreen si non-touchscreen ale Windows Mobile.

Directorul de inginerie mobila de la Mozilla, Christian Sejersen, a declarat ca el a respins Android si ca nu au...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Ziua Globala Antipiraterie luata in deradere

22 octombrie 2008 - In aceeasi zi in care Microsoft a lansat Ziua Globala Anti-Piraterie, „piratii” din Suedia care se ocupa de Pirate Bay, autoproclamat ca fiind „cel mai mare tracker BitTorrent din lume”, au hotarat sa ia in deradere imensa initiativa a software-ului.

Cei care au vizitat tracker-ul au gasit o pagina asemanatoare celei a Google si un logo schimbat pentru a celebra ziua speciala in propriul lor fel amuzant. Logo-ul de deasupra campului de cautare a fost schimba...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro