Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 132

Cuprins:

Oracle cumpara Haley

Dezvoltatorul australian de afaceri Haley este ultima firma care va fi achizitionata de Oracle.

Oficialii Oracle au declarat ca vor cumpara compania-parinte a lui Haley, RuleBurst, pentru o suma deocamdata nediscutata.

Gigantul se asteapta sa combine software-ul Haley cu aplicatiile sale ERP si Siebel CRM. Software-ul Haley va fi folosit ca aplicatie de management pentru a ajuta organizatiile sa conduca determinarile elegibile ale beneficiilor cetatenilor.

...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Alfresco Enterprise Edition 3.0

Alfresco a lansat ultima versiune a celui mai important produs al sau, realizat sa le ofere clientilor mai multa functionalitate in colaborarea prin documente.

Alfresco Enterprise Edition 3.0 include Alfresco Share, o noua unealta pentru a face posibila colaborarea prin echipe virtuale, folosind capturare de informatie, capacitati de share si de retragere, conform sefului de marketing al firmei, Ian Howells.

“Este un management de documente foarte simplu, pe care il p...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noutati de la RedDot

30 octombrie 2008 - Firma de management de continut web RedDot a lansat un pachet de produse facut pentru a da firmelor ustensilele pentru a crea site-uri Web 2.0 interne si externe, care raman ferm sub controlul intreprinderii.

Pachetul RedDot Web Solutions permite firmelor sa acceseze informatii in SAP, Microsoft SharePoint si Open Text, dar si baze de date, sisteme de fisiere si aplicatii Web 2.0.

De asemenea, sunt incluse capacitati imbunatatite pentru multi-prez...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noi functii add-on pentru utilizatori

30 octombrie 2008 - Utilizatorii de Google Apps vor avea in curand acces la noi functii add-on, inclusiv un serviciu Q&A feedback, o functie de stocare a URL-urilor si o functie care faciliteaza dezvoltarea software-ului de calitate.

Noile functii vor fi disponibile prin noul serviciu Labs for Google Apps, care seamana cu functia Labs la care au acces utilizatorii Gmail.

O functie numita Google Moderator a fost facuta pentru a usura munca de feedback a operatorilor d...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Materiale electronice solubile in apa ce se asambleaza singure

29 octombrie 2008 - Oamenii de stiinta americani au dezvoltat niste materiale electronice solubile in apa, care se asambleaza singure spontan, realizand niste „fire” mult mai inguste decat un fir de par de om.

Materialele electronice sunt derivate din compusi bazati pe carbon si ar putea prezenta o alternativa flexibila si usor de procesat la componente ca fire de metal sau semiconductori de silicon.

Cercetatorii asteapta ca potentialii clienti ai materialului sa il ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google, Microsoft si Yahoo - posibila colaborare

29 octombrie 2008 - Google, Microsoft si Yahoo sunt asteptate sa anunte ca au ajuns la un acord de principiu in ceea ce priveste conducerea unor afaceri in tari in care libertatea de vorbire si de exprimare sunt restrictionate.

Sub noile principii, care au fost construite in mai mult de doi ani, companiile promit sa protejeze informatia personala a utilizatorilor, oriunde ar face afaceri, si sa „interpreteze si sa implementeze cererile guvernului care compromit intimitatea”, c...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro