Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 76

Cuprins:

Sustinut de:
Internet Explorer va fi lansat inaintea Firefox

9 octombrie 2006 - Firefox 2.0 RC2 a fost lansat vineri, browser-ul fiind updatat in mod automat pentru cei care au versiuni mai vechi ale editiilor Firefox 2.0.

Mozilla Corp. a lansat Firefox 2.0 Release Candidate 2 (RC2), dar este posibil sa fie intrecut de catre Microsoft, care a spus ca Internet Explorer 7 va fi disponibil incepand din octombrie.

Firefox 2.0 RC2 a fost lansat la sfasitul zilei de vineri, fiind ultima lansare majora de la editia 1.5 din noiembrie 2005...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Lansarea Vista se afla in program

9 octombrie 2006 - Microsoft Corp. a prezentat vineri versiunea finala de test a sistemului sau de operare si a spus ca lansarea mult-asteptatului upgrade functioneaza conform programului.

Incorporand feedback-ul primit in urma lansarii anterioare a versiunilor de test, cel mai mare fabricant de software a spus ca va lansa Windows Vista Release Candidate 2, sau RC2, pentru a fi incercat de testerii sai.

” Microsoft se asteapta ca ultimele defecte ale sistemului de operar...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google va achizitiona YouTube pentru 1.65 miliarde de dolari

9 octombrie 2006 - Dupa cateva zile in care au circulat diferite zvonuri despre aceasta tranzactie, companiile au facut publica incheierea contractului astazi. YouTube isis va pastra angajatii si va opera independent.

Google Inc. a anuntat luni ca a fost de acord sa achizitioneze site-ul video YouTube pentru 1.65 miliarde de dolari, o miscare ce extinde si mai mult reteaua de publicitate online video a gigantului motor de cautare.

Achizitia va combina cea mai mare compan...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft prezinta antivirusul OneCare pentru Vista
Microsoft PowerPoint prezinta o noua vulnerabilitate

4 octombrie 2006 – Un nou defect a fost identificat in Microsoft PowerPoint, acesta permitand rularea Remote Code Execution pe computerele atacate.

Folosindu-se de aceasta vulnerabilitate, un atacator de la distanta poate executa cod arbitrat pe un anumit computer, exploatand coruptia de memorie aparuta atunci cand un fisier PowerPoint masluit cu codul de exploatare este deschis in Office 2003, Office 2000 si Office XP, precum si in PowerPoint 2004 pentru Mac OS X.

Doua ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Suprematia DVD-urilor

9 octombrie 2006 – Este adevarat ca video-ul a ucis starul radio, insa acum se afla intr-un declin iminent.

Cresterea vanzarilor DVD-urilor reprezinta sfarsitul generatiei video, dupa 30 de ani de suprematie a peliculei. Playerele DVD au castigat teren in fata video-urilor.

Un sondaj efectuat de catre SA Advertising Research Foundation arata ca 31% din case detin un player DVD si doar 28% un video.

Ascensiunea DVD playerelor a fost rapida. Acum doi ani, doar int...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Discurile Blu-ray ating 50 GB

9 octombrie 2006 – Utilizatorii vor avea acces la primul disc Blu-ray de 50 GB, care detine de doua ori capacitatea unui disc normal, atunci cand Sony Pictures va lansa comedia cu Adam Sandler, “Click”.

Discul dual-layer promite sa livreze interactivitate si calitati extra, lucruri pe care cei care au proiectat discurile optice de noua generatie si de inalta definitie le-am promis inca de cand erau lansate primele filme in acest format, in iunie. Sony a facut acest anunt vineri, ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro