Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 79

Cuprins:

Sustinut de:
Concurs phpBB.ro - 2006

30 Octombrie 2006 - In perioada 23 octombrie - 30 noiembrie 2006, comunitatea phpBB Romania (Romanian phpBB online community) va propune sa participati la un concurs. Premiile oferite constau din pachete de gazduire si materiale promotionale Phpbb.ro.

In perioada 23 octombrie - 30 noiembrie 2006, comunitatea phpBB Romania (Romanian phpBB online community) va propune sa participati la un concurs, avand urmatoarele teme:

- Stiluri: crearea unei teme originale;
- F...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

iPod purtabil

31 octombrie 2006 - Fiind cat jumatate din iPod-ul Shuffle original, noul iPod - jumatate de inch cubic - contine un Gbyte de memorie flash care stocheaza pana la 240 de cantece.

Apple Computer Corp. a declarat marti ca, incepand cu 3 noiembrie, noul player digital de muzica iPod Shuffle va fi disponibil in magazine.

Cand noul design compact a fost anuntat la jumatatea lui septembrie, Apple a spus ca acesta va fi disponibil din octombrie.

Jumatate din iPod-ul S...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google cumpara JotSpot

Google vede uneltele wiki ale JotSpot ca fiind complementare cu linia sa existenta de servicii de colaborare, incluzand aplicatiile sale de documente si spreadsheet-uri, precum si grupurile de discutie Google Groups.

Google Inc. a anuntat marti ca a achizitionat JotSpot, un furnizor de servicii de colaborare si este de asteptat sa se potriveasca de minune cu uneltele folosite de uriasul motor de cautare pentru a ajuta oamenii sa lucreze impreuna online. Termenii financiari nu au ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

VeriChip patenteaza un dispozitiv RFID de monitorizare a glucozei

31 octombrie 2006 - Cipul va fi implantat in corpul pacientului folosind o seringa, inlocuind nevoia diabeticilor de a-si lua sange pentru a verifica nivelul zaharului.

Digital Angel Corp spune ca a primit un patent pentru un microcip RFID sensibil la glucoza, ce poate fi implantat cu ajutorul unei seringi.

Microcipul, ce mai poarta si numele de sistem biosensor incapsulat, masoara concentratia de glucoza a diabeticilor. Digital Angel a primit aprobarea americana pentru ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Office Live aproape live

31 octombrie 2006 - Microsoft a spus marti ca infrastructura SharePoint gazduita de Office Live este gata pe 15 noiembrie.

Infrastructura SharePoint, gazduita de Microsoft, construita special pentru afacerile mici va fi disponibila incepand cu 15 noiembrie.

Diferite servicii sunt in statut beta de cateva luni. Produsul final va include linkuri mai stranse catre AdManager-ul Microsoft si Office Accounting Express 2007, noul pachet de contabilitate low-end, gratis, ce a fo...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Sony va vinde cel mai usor notebook

Tokyo, 1 noiembrie 2006 - Cantarind 898 grame, modelul Vaio "type G" va fi disponibil numai in Japonia, cel putin deocamdata.

Oficialii sediului din Japonia au spus miercuri ca planuiesc sa vanda cel mai usor computer notebook incepand cu luna decembrie, deoarece tin sa se afirme din ce in ce mai mult printre utilizatorii business.

Calculatorul cantareste 898 grame si dispune de un display cu cristale lichide LCD cu diagonala de 12.1 inch.

Sony a spus ca este de...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft despre bug-ul din IE 7

31 octombrie 2006 - Microsoft spune ca bug-ul identificat de Secunia nu intalneste definitia sa de vulnerabilitate deoarece "trebuie ca in mod intentionat sa nu fie folosite metodele de securitate puse pentru a proteja impotriva atacurilor de phishing si spoofing". Acestea sunt cuvintele managerului Microsoft.

Pentru a doua oara in ultimele doua saptamani, Microsoft a avut o disputa cu o companie de securitate in ceea ce priveste existenta unui bug in Internet Explorer 7.
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro