Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 80

Cuprins:

Sustinut de:
Tehnologia Purevideo HD de la Nvidia

Bucuresti, 02 Noiembrie 2006 - NVIDIA este prima companie de grafică ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a-şi configura sau upgrada PC-ul pentru a rula filme HD DVD şi Blu-ray.

Iubitorii de filme îşi pot configura acum PC-ul pentru a se bucura de o experienţă spectaculoasă HD DVD sau Blu-ray odată cu lansarea noilor drivere Forceware® de la NVIDIA care dipun de tehnologia NVIDIA PureVideo HD. Această tehnologie combină...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Norton Internet Security 2007 de la Symantec câştigă premiul PC Magazine Editors' Choice

Bucuresti, 02 Noiembrie 2006 - Un program de firewall inteligent care execută controlul programelor fără a deranja utilizatorii, iar programul antivirus puternic este la fel de eficient împotriva programelor spion ca şi cele mai bune programe autonome, afirmă editorii revistei Symantec Corp. a anunţat că Norton Internet Security 2007 a dobândit prestigiosul premiu Editors' Choice Award acordat de revista PC Magazine pentru suitele de programe de securitate. ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Nvidia va achizitiona PortalPlayer

Bucuresti, 07 Noiembrie 2006 - Alăturarea a două tehnologii pentru a crea procesoare de aplicaţii care să echipeze următoarea generaţie de dispozitive mobile.

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), liderul mondial în tehnologia de grafică programabilă, anunţă astăzi că a semnat un acord definitiv pentru preluarea PortalPlayer, cu sediul în San Jose, CA (Nasdaq: PLAY), unul dintre furnizorii de top de semiconductori, fi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Monitoarele LCD BenQ primesc certificarea Microsoft Vista

Bucuresti, 07 Noiembrie 2006 - FP93GX+ şi FP93GS sunt printre primele modele ce vor primi atestarea Vista.

BenQ anunţă astăzi că două dintre monitoarele sale LCD, modelele FP93GX+ şi FP93GS sunt primele din industrie care primesc logo-ul Works with Windows Vista care asigură fiabilitate, stabilitate, securitate şi instalare potrivită.

"Suntem bucuroşi să deţinem primele monitoare atestate de Microsoft...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft va lansa un serviciu VoIP anul viitor

7 noiembrie 2006 - Serviciul VoIP ce urmeaza sa fie lansat de Microsoft va facilita videoconferintele si va fi combinat cu e-mail si cu tehnologii video si de mesagerie instant.

Desi nu este un secret ca Microsoft alcatuieste in secret un plan pentru lansarea unei strategii VoIP de cateva luni bune, CEO-ul companiei, Steve Balmer a pus zvonurile cap la cap la o conferinta a companiei ce a avut loc luni in Japonia: compania va intra in mod formal pe piata la inceputul anului viito...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft lanseaza harti 3D

Seattle, 7 noiembrie 2006 - Scopul este sa creasca traficul local de cautari, oferind modele foto-realiste 3D de cladiri si peisaje in orase cum ar fi Los Angeles, Boston, Philadelphia si Dallas.

Microsoft Corp. a spus luni ca a introdus harti tridimensionale pentru 15 orase intr-un efort de a imbunatati oferta de cautari web, pentru a face fata competitiei cu liderul de piata Google Inc.

Microsoft Visual Earth 3D compileaza imagini foto pentru a genera modelele fotorea...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Office 2007, gata de lansare

Seattle, 7 noiembrie 2006 - Microsoft a spus ca a terminat codul software pentru suita Office 2007 si va incepe sa ofere cel mai popular pachetde software desktop clientilor corporate incepand cu 30 noiembrie.

De asemenea, in aceeasi zi, Microsoft va face disponibile tot pentru utilizatorii business noul sistem de operare Windows Vista si serverul e-mail 2007 Exchange; mai tarziu, pentru restul consumatorilor, la inceputul anului 2007.

Anuntand faptul ca suita Microsoft ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

YouTube, mobil?

7 noiembrie 2006 - Inventia anului.

Site-ul de sharing video YouTube cauta sa extinda web-ul si pe telefoanele mobile, cu spculatii ca o intelegere cu firma telecom Verizon este aproape de a fi semnata.

Conform Wall Street Journal, discuti "avansate" au loc intre companii pentru a aduce clip-urile de pe YouTube pe telefoanele mobile si pe TV.

Conform noii intelegeri, clip-urile video depe YouTube vor deveni disponibile ca par...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro