Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 82

Cuprins:

Sustinut de:
Funcom si NVIDIA colaboreaza pentru dezvoltarea jocului Age of Conan

Durham, USA, 16 Noiembrie 2006 - Inginerii Funcom şi NVIDIA lansează cea mai bună grafică de pānă acum din orice joc online cu foarte mulţi gameri - Noul trailer este disponibil pe nZone.com

Funcom anunţă astăzi un parteneriat strategic cu NVIDIA, unul dintre producătorii de top de chipuri grafice. Cele două companii au īncheiat acest parteneriat pentru a īmbunătăţi pe viitor calitatea vizuală a jocului ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Nvidia lanseaza initiativa Digital Bollywood

MUMBAI, INDIA şi SANTA CLARA, CA, 16 Noiembrie 2006 - Iniţiativă strategică pentru a permite Indiei să devină un centru de influenţă īn creaţia digitală.

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA) şi o serie de parteneri anunţă astăzi o iniţiativă strategică pentru comunitatea indiană de creaţie digitală (DCC). Iniţiativa denumită "Digital Bollywood" alătură tehnol...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Adobe ar putea da Microsoft in judecata

20 noiembrie 2006 - Seful execuiv de la Adobe si-a exprimat grija in ceea ce priveste formatele de fisierelereparate care pot exclude propriul format Adobe.

Adobe, compania de software cunoscuta mai ales pentru Photoshop si Acrobat, ar putea da Microsoft in judecata daca nu este satisfacuta cu incercarile UE de a se asigura ca noul sistem de operare de la microsoft nu are rivali.

Bruce Chizen, seful executiv Adobe a declarat pentru ziarul german Euro am Sonntag ca exista...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Ultimul accesoriu pentru desktop

17 noiembrie 2006 - In lumea tastaturilor, Microsoft este unul din conducatori. Si in vreme ce software-ul sau este destul de des tinta multor critici, toti cei care folosesc hadrware-ul il iubesc.

Wireless Laser Desktop 6000 este unul din acele produse care, pe langa faptul ca este binecuvantat cu nenumarate calitati, arata bine si se simte fantastic. E drept ca este destul de costisitor.

Tastatura este usor curbata pentru un efort mai mic al mainilor si are un dispozit...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

PornPass Manager infecteaza computerele cu spyware

14 noiembrie 2006 - Daca aveti obiceiul de a vizita site-uri web cu continut interzis minorilor, folositi protectie! Cata vreme navigati pe acest fel de site-uri, este posibil sa va infectati cu un installer de spyware numit "PornPass Manager", care este foarte dificil de indepartat definitiv din computer, odata ce acesta este infectat.

Conform analistului de securitate de la MicroWorld Technologies, PornPass Manager promite sa dea victimelor credule acces gratuit la multe site-u...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Electricitatea fara fir sau sfarsitul cablurilor

20 noiembrie 2006 - Utilizatorii de laptop-uri vor putea sa-si atunce cablurile definitiv, dupa ce cercetatorii de la Massachusetts Institute of Technology a descoperit electricitatea wireless.

Oamenii de stiinta au stiut ca puterea electrica poate fi transferata fara sa fie nevoie de fire incepand cu 1831, atunci cand Michael Faraday a descoperit ca trecerea curentului printr-un fir induce un curent intr-unul din apropiere.

Motoarele electrice si transformatoarele de pu...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Yahoo! cumpara Bix.com pentru rating-ul continutului

17 noiembrie 2006 - Site-ul este o parte din efortul Yahoo! de a concura cu YouTube de la Google si de a promova interactiunea dintre useri.

Yahoo! a achizitionat Bix.com, un site care ajuta utilizatorii sa isi aranjeze competitii pentru a da note pozelor, clipurilor video sau cantecelor celorlalti, intr-o miscare de a promova participarea pe site-urile Yahoo!

Bix numara 16 angajati, este condus de Mike Speiser, este unul din co-fondatori...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft lanseaza SharePoint Services 3.0

17 noiembrie 2006 - Microsoft a anuntat o noua versiune a serviciilor sale add-on pentru platforma colaborativa SharePoint.

Windows SharePoint Services 3.0 este un produs add-on pentru aplicatiile existente bazate pe SharePoint, care adauga un mediu de dezvoltare web la nivel basic pentru dezvoltarea site-urilor intranet si workgroup sau a portalurilor de departament. Acesta mai are rolul de a extinde posibilitatile de colaborare si de impartire a continutului platformei SharePo...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro