Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 84

Cuprins:

Sustinut de:
NVIDIA deschide drumul catre DirectX 10 la Game Connection Lyon

THEALE, UK, 29 Noiembrie 2006 - Sponsorul evenimentului, NVIDIA, sprijină talentul dezvoltatorilor de aplicaţii şi etalează noutăţile din tehnologia grafică.

Īn perioada 5-7 decembrie, liderul din industria cardurilor grafice, NVIDIA şi AMD vor fi prezenţi la Game Connection Europa īn Lyon, prezentānd comunităţii de dezvoltatori de aplicaţii, tehnologia grafică de ultimă oră , inclusiv primele unită...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Dell vinde servere premium

4 decembrie 2006 - Dell a anuntat luni o linie de servere premium "Energy Smart", care consuma mai putin decat modelele obisnuite.

Compania a inceput cu doua sisteme montabile rack: PowerEdge 1950 (1.75 inch) si 2950 (3.5 inch). "Este de asteptat ca in viitor brandul si tehnologia Energy Smart sa se extinda si peste alte produse Dell", a spus intr-o declaratie Jay Parker, director la PowerEdge servers.

Sistemele folosesc procesoare Intel, resurse si ventilatoare cu o efi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Un vierme foloseste QuickTime pentru a se infiltra in MySpace

4 decembrie 2006 - Expertii au avertizat ca un clip video de pe paginile MySpace schimba profilurile utilizatorilor atunci cand este rulat, adaugand link-uri spre site-uri web frauduloase.

Firma de securitate web Websense a spus intr-un anunt de vinerea trecuta ca clip-ul este un fisier QuickTime corupt care exploateaza o vulnerabilitate MySpace si suportul pentru JavaScript in player-ul media incorporat al Apple Computer.

Atunci cand un utilizator MySpace vizioneaza cli...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

McAfee updateaza uneltele de securitate

4 decembrie 2006 - McAfee a lansat luni Total Protection for Enterprise 2.0, cea mai noua versiune a produselor de securitate pentru utilizatorii business.

Update-ul adauga protectie phishing la editia Advanced si ofera antivirus imbunatatit, antispyware si posibilitati de control a accesului la retea, au spus cel de la McAfee intr-o declaratie.

Antivirusul updatat si componentele antispyware ale McAfee Total Protection folosesc tehnologia pentru a detecta amenintarile, ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Cei de la Sirius sunt dezamagiti de vanzarile de sarbatori

4 decembrie 2006 - Oficialii Sirius Satellite Radio a spus luni ca vanzarile de sarbatori nu s-au ridicat la asteptarile lor, cu toate ca compania inca mai asteapta ca sfarsitul anului sa adauge mai bine de 2 milioane de abonati.

"Chiar daca au fost puternice, rezultatele vanzarilor retail incepand cu week-end-ul Zilei Recunostintei nu au fost precum ne-am asteptat", a spus intr-o declaratie CEO-ul Mel Karmazin. Compania a spus ca asteapta ca pana la sfarsitul anului sa numere in...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noutati de la Ask.com

3 decembrie 2006 - Ask.com a lansat luni un nou serviciu de cautare locala care permite oamenilor sa gaseasca harti, rute, afaceri, evenimente si filme - toate acestea intr-o singura interfata.

Serviciul, numit AskCity, integreaza informatii din alte proprietati web detinute de catre InterActive Corp, inclusiv Citysearch.com pentru review-urile afacerilor, TicketMaster.com pentru biletele evenimentelor, Fandango pentru cumpararea biletelor la filme si OpenTable.com pentru rezerva...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD in top 10 al chipurilor pentru prima data

4 decembrie 2006 - AMD poate sa isi ia la revedere de la statutul sau nefericit dupa ce si-a fortat intrarea in top ten pentru prima data.

Vanzatorul Opteron incearca de ceva vreme sa intre in top ten-ul iSuppli, fara prea multi sorti de izbanda. Cu toate acestea, firma analista a spus ca cifrele preliminare pentru acest an arata ca AMD a reusit in sfarsit si a urcat pe locul sapte, dupa ce cifra de afaceri a crescut de la 3.9 miliarde de dolari pana la 7.5 miliarde.

Van...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Vanzarile PlayStation 3 au scazut

1 decembrie 2006 - Vanzarile consolei PlayStation 3 din timpul primei saptamani de disponibilitate din Japonia au fost mai mici decat cele din primele doua zile ce au urmat lansarii, conform cifrelor estimate publicate in aceasta saptamana.

In timpul saptamanii 13 noiembrie - 19 noiembrie, au fost vandute 43,378 console in Japonia, comparabil cu 88,400, cate au fost vandute pe 11 si 12 noiembrie, conform cifrelor de vanzare publicate de Enterbrain Inc. Friday. Compania a publicat...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD defileaza cu procesorul de server quad-core x86

2 decembrie 2006 - AMD a prezentat un procesor quad-core tip x86, obtinand patru nuclee de procesare x86 pe o singura placuta de silicon.

Pe 1 decembrie, la intalnirea anuala AMD Industry Analyst Forum din California, a fost prezentat un server ce functiona cu patru procesoare Opteron Quad-Core ce urmeaza a fi lansate (nume de cod Barcelona), fabricat cu o tehnologie de 65 nm silicon-on-insulator, acesta utilizand toate cele 16 nuclee.

Livrand un plic termal consistent i...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro