Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 85

Cuprins:

Sustinut de:
Nvidia lanseaza inima platformei complete de calcul metatasking

SANTA CLARA, CA, 06 Decembrie 2006 - Noile plăci bazate pe MCP-ul NVIDIA nForce® 680a SLIT cu noile procesoare AMD din seria Athlon 64 FX-70 redefinesc categoria extremă de PC-uri.

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), liderul mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, anunţă astăzi disponibilitatea imediată a noului MCP NVIDIA nForce 680a SLI, conceput în mod specific pentru noua platformă AMD Quad FX cu Dual Sock...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Nvidia ofera performanta grafica notebook-urilor profesionale de la Fujitsu Siemens Computers

THEALE, UK, 07 Decembrie 2006 - AMILO Pro V3545Edition utilizează tehnologia NVIDIA® GeForce® pentru a oferi o grafică de vârf pentru utilizatorul profesionist.

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), lider mondial în tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, anunţă astăzi că unităţile sale de procesare grafică (GPU-uri) sunt prezente în cel mai nou notebook profesional entry-level de la Fujitsu Siemens Computers. ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

BitDefender a lansat versiunea test pentru Windows Vista

Bucuresti, 08 Decembrie 2006 - BitDefender, divizia de securitate informatică a Softwin a lansat versiunea de testare a unui nou produs, special realizat pentru noul sistem de operare al Microsoft, Windows Vista.

Deocamdată, pe site-ul BitDefender se poate descarca şi testa noul BitDefender Internet Security versiunea 10, realizat special pentru Vista. Urmează cât de curând versiuni similare pentru BitDefender Antivirus, şi Antivirus Plus. Produsul BitD...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Dell alege formatul Blu-ray pentru notebook

11 decembrie 2006 - Dell Inc. a adaugat luni posibilitati Blu-ray liniei sale de notebook-uri, facand un efort pentru a concura cu Sony Corp. si Toshiba Corp. pe piata in crestere a platformelor video mobile de inalta definitie.

In aditie la rularea filmelor si jocurilor high-end, notebook-ul Dell XPS M1710 ar putea servi ca un nod central pentru a suporta divertisment digital pe toata suprafata casei, au spus oficialii companiei. Clientii pot salva 50 GB de informatie sau video ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Mozilla livreaza developerilor Firefox 3.0

11 decembrie 2006 - Mozilla Corp. a inceput sa puna baza pentru lansarea urmatoarei versiuni a browserului sau open source, dar produsul final va fi lansat abia peste un an, spun developerii.

Echipa Mozilla a lansat vineri prima versiune alpha a Firefox 3.0, permitandu-le developerilor Firefox si de aplicatii Web ocazia sa vada cum va arata urmatoarea versiune a browserului de urmatoare generatie. Aceasta versiune nu are scopul de a fi folosita de utilizatorii obisnuiti, nici chi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Doua update-uri de software de la Apple

11 decembrie 2006 - Apple a lansat o pereche de update-uri pentru software-ul sau Xsan.

Xsan este solutia de retele de stocare (storage area network - SAN) care permite mai multor computere sa acceseze concurent terrabytes - chiar si petabytes - de informatie stocata pe un Xserve RAID prin intermediul unui Fibre Channel de mare viteza.

Doua update-uri sunt disponibile: Xsan 1.4.1 Filesystem Update si Xsan 1.4.1 Admin Update.

Filesystem Update (16 MB) abordeaza n...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Fujitsu anunta HDD-ul SATA de 300 GB pentru desktop

11 decembrie 2006 - Fuji a prezentat ceea ce ar trebui sa fie primul hard drive SATA de 2.5 inch special pentru notebook-uri, de generatia a doua, cu inregistrare perpendiculara si "cu capacitate marita de 300 GB".

Partea este numita MHX2300BT si de asemenea va fi oferita si cu capacitate de stocare de 250 GB. Fujitsu pretinde ca drive-urile nu sunt doar "foarte silentioase", dar consuma numai 1.6 W in timpul operatiunilor de citire si scriere.

Dezavantajul este ca driv...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Formatul Office Open XML devine standard

7 decembrie 2006 - Microsoft Corp. a castigat aprobarea formatului sau de documente de la Office Open XML de la corpul de standarde internationale ECMA International.

Ansamblul General ECMA a votat cu 20 la 1 in favoarea standardului la o intalnire din Zurich de joi dupa-amiaza, iar acum va inregistra formatul la Organizatia Internationala pentru Standardizare (ISO) pentru aprobare. Votul impotriva a venit din partea unui reprezentant IBM Corp.

Un format standardizat de ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro