Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 86

Cuprins:

Sustinut de:
Microsoft lanseaza grabit patch-ul pentru Zune

20 decembrie 2006 - Microsoft a lansat un update pentru media player-ul sau digital Zune, care va permite dispozitivului sa lucreze cu Windows Vista.

Cand dispozitivul a fost lansat in noiembrie, Zune suporta numai Windows XP si Windows XP Media Center Edition. Lipsa de suport pentru Windows Vista a fost considerata o greseala jenanta pentru Windows. A furnizat inca un semn ca lansarea pe piata a produsului a fost grabita.

In acel moment, Microsoft a promis ca patch-ul v...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Vista va sfarsi era Windows

14 decembrie 2006 - Firma de cercetare Gartner a prezis ca Windows Vista va fi ultima mare lansare a sistemului de operare Microsoft Windows.

Era desfasurarilor monolitice a lansarilor de software se apropie de sfarsit si Windows este o parte a unui miscari spre update-uri mai flexibile, a dezvaluit Gartner intr-o lista de previziuni pentru anul viitor.

Gartner se mai asteapta ca bloggingul sa isi atinga varful in prima jumatate a anului 2007. Avand in vedere durata med...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Intel planuieste sa lanseze Core 2 Quad in ianuarie

19 decembrie 2006 - Intel Corp. planuieste sa lanseze al treilea model al procesorului sau four-core in ianuarie, continuandu-si eforturile de a se situa in fata Advanced Micro Devices Inc. in familia procesoarelor de generatie urmatoare.

Intel va lansa chip-ul Core 2 Quad pentru desktop-urile PC high-end in timpul show-ului international CES, ce va avea loc in Las Vegas, in saptamana care incepe cu 8 ianuarie, au spus surse din industrie. Noul chip urmeaza lansarii Intel din noi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Utilizatorii Symantec sunt avertizati in legatura cu viermele "Big Yellow"

Utilizatorii Symantec Corp. care nu si-au updatat software-ul antivirus sunt tinta unui vierme care se propaga automat, a spus compania vineri.

Viermele - numit Big Yellow de catre vanzatorul de securitate Eye Digital Security Inc - a fost cauza anumitor atacuri si nu este considerat o amenintare serioasa pentru majoritatea utilizatorilor.

Viermele exploateaza un defect in software-ul Symantec Client Security si AntiVirus Corporate Edition, care a beneficiat de un patch ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google pune informatii NASA pe web

Google Inc. si NASA (Nationa Aeronautics and Space Administration) au semnat o intelegere de colaborare formala conform careia Google va face informatiile NASA accesibile pe web.

Google si NASA au anuntat luni semnarea Space Act Agreement, care le impune sa colaboreze pentru a face mai usor oamenilor sa vizualizeze informatii legate de vreme si previziuni, sa vada harti 3D de mare rezolutie ale lunii si planetei Marte, si sa urmareasca, in timp real, Statia Spatiala International...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Sharp incepe sa fabrice lasere albastre pentru DVD-urile de generatia urmatoare

19 decembrie 2006 - Sharp Corp. a inceput producerea in masa a diodelor pentru laserele albastre la o fabrica noua din Japonia, o miscare ce va ajuta la reducerea costurilor discurilor Blu-ray si a playerelor HD-DVD. Initial, compania va manufactura 150.000 unitati pe luna.

Compania a inceput productia la o linia noua a fabricii sale din Mihama, Hiroshima, la un nivel initial de 150.000 unitati pe luna, a spus Miyuki Nakayama, purtator de cuvant al Sharp in Tokyo.

Prim...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

iPhone este lansat, dar nu de catre Apple

18 decembrie 2006 - Telefonul iPhone a sosit, dar nu de la Apple Computer Inc.

Linksys, o divizie a Cisco Systems Inc, a introdus doua telefoane VoIP (Voice over Internet Protocol), adaugandu-le la cele cinci pe care compania deja le ofera. Grupul de telefoane este o parte a familiei Linksys de produse numite iPhone.

Dispozitivele Linksys iPhone nu sunt ceea ce asteptau fanii Apple. Se zvoneste ca Apple lucreaza la o combinatie de telefon celular cu music player digital,...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Opera updateaza browser-ul cu filtru phishing

19 decembrie 2006 - Opera Software ASA a adaugat un filtru care blocheaza site-urile de phishing, urmand exemplul rivalilor Microsoft Corp. si Mozilla Corp.

La versiunea 9.1 a browserului Opera, lansata luni, compania a adaugat un filtru phishing care foloseste informatia oferita de PhishTank si GeoTrust pentru a ajuta la protejarea utilizatorilor impotriva atacurilor de acest gen.

PhishTank, apartinand grupului open source OpenDNS, este un proiect colaborativ care permi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Un vierme se imprastie via Skype chat

18 decembrie 2006 - Analistii de securitate a computerelor studiaza anumite rapoarte legate de un vierme despre care se crede ca circula via o caracteristica a serviciului de VoIP oferit de Skype Ltd.

Comerciantul de produse de securitate Websense Inc. a spus ca viermele se imprastie prin caracteristica de chat a Skype. Utilizatorii primesc un mesaj care le cere sa downloadeze un fisier numit "sp.exe". Fisierul executabil este un cal troian care poate fura parole. Daca un utiliza...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

MySpace devine mobil cu Cingular

19 decembrie 2006 - MySpace a devenit mobil luni, odata cu lansarea unui serviciu care permite abonatilor Cingular Wireless LLC sa foloseasca multe caracteristici ale portalului de social networking pe telefoanele lor mobile.

Pentru 2,99 dolari pe luna plus taxele standard de folosire a serviciilor, abonatii Cingular pot downlooada o aplicatie Java care le permite - printre altele - sa isi updateze blogul, profilul MySpace sau sa uploadeze poze. Serviciul, MySpace Mobile, este di...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro