Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 87

Cuprins:

Sustinut de:
Alianţă anti-phishing

Bucuresti, 21 Decembrie 2006 - Comisia Europeană acordă finanţări companiilor Symantec, Fraunhofer-Gesellschaft, Nortel, K.U.Leuven şi Tiscali pentru cercetări comune Ómpotriva fraudelor electronice.

Comisia Europeană a acordat fonduri organizaţiilor Symantec, Fraunhofer-Gesellschaft, Nortel, Katholieke Universiteit (K.U.) Leuven şi Tiscali pentru cercetări Ón vederea prevenirii fraudelor electronice.

Obiectivul proie...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD va livra Athlon 64 X2 6000+ "trimestrul urmator"

27 decembrie 2006 - Se zvoneste ca AMD va livra Athlon 64 X2 6000+ si va lansa single core-ul Athlon 64 4000+ trimestrul urmator. Ambele vor fi ultimele chip-uri ale generatiei curente, permitand AMD sa se concentreze pe arhitectura de urmatoare generatie, pregatita pentru lansare in al treilea trimestru.

Conform surselor, ceasul chip-ului 6000+ va functiona la 3 GHz si contine 2 MB de memorie cache de nicel doi. Este o parte de 90 nm care consuma pana la 89 W de putere. Specific...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Noutati de la Samsung

27 decembrie 2006 - Samsung Electronics a spus miercuri ca a proiectat un nou chip de memorie care este mai subtire si foloseste mai putina energie decat chip-urile de generatie anterioara, o dezvoltare care ar putea afecta o gama larga de dispozitive electronice portabile de consum.

Cei de la Samsung spun ca au dezvoltat primul chip de 1 GB DRAM (dynamic random acces memory) pentru produsele mobile; acesta foloseste tehnologie de 80 nm. Noul chip este cu cel putin 20 procente ma...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Utilizatorii iPod-urilor, in pericol

21 decembrie 2006 - Cu atatea marci si tipuri de casti in jur, este greu de ales perechea potrivita pentru MP3 player.

Exista cateva consideratii tipice - culoare, marime, calitate, stil, caracteristici - dar cele legate de pierderea auzului sunt prea putin luate in seama. Cu atatia oameni care investesc in playere MP3, este timpul sa fie atrasa atentia asupra efectelor pe care castile le pot avea asupra auzului atator persoane.

Popularul iPod de la Apple vine dotat cu ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Criza consolelor continua

26 decembrie 2006 - Cumparatorii americani stau la rand sa prinda o consola de jocuri video PlayStation 3 sau Nintendo Wii de indata ce acestea devin disponibile, si anumiti analisti nu se asteapta ca problema lipsei de console sa se rezolve pana in martie sau mai tarziu.

Cumparatorii gasesc in magazine destule PlayStation 2 si Microsoft Xbox 360, surogate pentru dispozitivele care s-au epuizat demult. Un angajat al unui magazin Target a spus ca va fi facut un anunt cu circa doua...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Defecte gasite in Vista

25 decembrie 2006 - Microsoft trebuie sa faca fata unei crize timpurii in ceea ce priveste increderea in calitatea sistemului sau de operare, Windows Vista, deoarece cercetatorii de computer security si hackerii au inceput sa gaseasca potentiale defecte in sistemul care a fost lansat clientilor corporate la sfarsitul lunii anterioare.

Pe 15 decembrie, un programator rus a postat un defect care face posibila cresterea privilegiilor unei persoane pe toate sistemele de operare recen...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Motor de cautare asemanator cu Wikipedia in curs de dezvoltare

27 decembrie 2006 - Fondatorul Wikipedia, enciclopedia editata online de catre utilizatori, dezvolta un motor de cautare wiki-based care va rivaliza cu motoarele de cautare comerciale de la Google Inc. si Yahoo Inc.

Intr-o postare de pe 23 decembrie, Jimmy Wales si-a facut publice planurile de a dezvolta un motor de cautare care se va numi Wikiasari sau Wikia, pe scurt.

Wikimedia Foundation Inc, bazata in Petersburg, Florida, care se ocupa de site-ul web Wikipedia.com, a...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro