Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 88

Cuprins:

Sustinut de:
Darul costisitor din partea Microsoft devine invitatie pentru blogging

2 ianuarie 2007 - Incercand sa ajunga la bloggeri, compania a dat acestora de curand laptopuri scumpe care functioneaza cu noul sistem de operare Vista.

Dar cadourile au generat controversa, precum si bunavointa, de vreme ce multi au acuzat Microsoft de mituire si pe egalii lor de comportament deloc etic.

Cativa bloggeri au raportat saptamana trecuta ca au primit de la Microsoft laptop-uri Acer Ferrari, care se vand pentru mai bine de 2200 dolari. Un reprezentant Microso...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Fata este noua parola

Noua serie 3000 Y de notebook-uri de la Lenovo, lansata de curand in India, Y300 si Y500 incorporeaza o tehnologie unica de recunoastere biometrica a fetei.

Aceasta tehnologie face o poza digitala a utilizatorului, extrage catacteristicile cheie si creeaza o harta digitala care devine "parola" sistemului.

Caracteristica recunoasterii fetei este suportatata de un software "veriface". Tehnologia recunoaste utilizatori multiplii si logo-uri in sistemul de operare Windows si...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Viermele care ureaza un an nou fericit

2 ianuarie 2007 - Un vierme deghizat in e-mail care face urarile de anul nou circula pe internet.

Mesajele poarta titlul "Happy New Year" si contin un atasament numit fie postcard.exe sau postcard.zip, conform expertilor de la VeriSign iDefense Labs, care furnizeaza informatii despre defectele din securitate si exploatare. Daca atasamentul este deschis, software-ul infectat este downloadat de pe internet si poate afecta computerele ce ruleaza sistemele de operare Windows.
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Televizoarele LCD sunt cel mai dorit gadget de sarbatori

29 decembrie 2006 - Televizoarele LCD au intrecut camerele digitale in topul vanzarilor din perioada sarbatorilor de iarna, conform unui studiu de piata lansat vineri de catre NPD Group.

Din 2003 pana in 2005, camerele digitale au generat cel mai mare venit atunci cand a venit vorba de shopping-ul de vacanta cu electronice de consum, computere si camere, a spus analistul NPD Steve Baker. Dar in acest an, suma de 925 milioane de dolari cheltuita pe display-uri cu cristale lichide ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Despre chip-urile Power 6 si Cell

2 ianuarie 2007 - Judecand dupa detaliile dezvaluite la o conferinta ce a avut ca subiect chip-urile, cursa pentru frecventa ceasurilor inca nu s-a terminat.

Procesorul Power6 de la IBM va putea sa depaseasca 5 gigahertzi in modul high-performance, iar procesorul de a doua generatie Cell Broadband Engine de la IBM, Sony si Toshiba va rula la 6 GHz, conform programului pentru Internation Solid State Circus Conference, care incepe pe 11 februarie in San Francisco.

Fabrican...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Un bug din QuickTime ameninta Mac-uri si PC-uri

2 ianuarie 2007 - O vulnerabilitate de securitate, descoperita de curand, pune in pericol atat calculatoarele Mac, cat si pe cele Windows PC.

Publicarea acestei vulnerabilitati si a codului detaliat de atac initiaza proiectul "Month of the Apple Bugs", care promite sa aduca in discutie un nou bug de software in fiecare zi din ianuarie.

Vulnerabilitatea din QuickTime este legata de felul in care player-ul media se descurca cu Real Time Streaming Protocol, sau RTSP, confor...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Xbox 360 a condus vanzarile de Craciun

2 ianuarie 2007 - Sunt vanzarile pentru piata din Statele Unite doar si sunt preliminare, dar se pare ca atat Nintendo Wii, cat si Sony Playstation 3 au fost intrecute in vanzari de catre Xbox 360, vechi de un an.

Cifrele vin de la supraveghetorul de piata NPD prin intermediul unui raport CNBC. Conform firmei de cercetare, in jur de doua milioane de unitati au fost vandute intre inceputul lunii noiembrie 2006 si ziua de Craciun. Nintendo Wii a vandut 1,8 milioane, un numar foarte...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro