Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 89

Cuprins:

Sustinut de:
Windows Home Server

9 ianuarie 2007 - Microsoft a prezentat Windows Home Server la Consumer Electronic Show in Las Vegas.

Dispozitivul permite utilizatorilor sa stocheze central si sa imparta toata media digitala, adica poze, home video si inregistrari TV. Aplicatia ruleaza o versiune adaptata a Windows Server 2003 si foloseste tehnologie de stocare Raid pentru a furniza uptime-uri mari. Windows Server si stocarea Raid sunt folosite mai degraba in intrprinderi, decat in aplicatiile pentru consumator...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Un robot de HR pune stapanire pe Google

8 ianuarie 2007 - Google foloseste un algoritm pentru a sorta aplicatiile pentru job-uri si pentru a categorisi candidatii folosind scoruri de la 0 la 100.

Compania a inceput sa caute potentiali angajati folosind un sistem care scaneaza CV-urile si alte informatii personale.

Aplicantii care cauta o slujba la compania Google sunt rugati sa completeze un formular care acopera o arie larga de informatii, si care furnizeaza detalii cum ar fi personalitatea, ce place si ce nu...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Amazon Askville are toate raspunsurile

8 ianuarie 2007 - Serviciile gratuite tip intrebare si raspuns bazate-pe-comunitate sunt vazute ca noul trend in cercetarile populare din Statele Unite.

Serviciul Amazon Askville se alatura unei liste de website-uri, in continua crestere, unde utilizatorii pot pune cele mai diverse intrebari colegilor navigatori pe web.

Alte servicii similare sunt Yahoo Answers si recent lansata veriune beta a Microsoft Live QnA.

Cercetatorii Askville castiga o moneda virtuala ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Cisco lanseaza un patch pentru problemele din Clean Acces

9 ianuarie 2007 - Vulnerabilitatile ar permite acces neautorizat de administrator.

Cisco Systems a luat cunostinta de o pereche de vulnerabilitati din software-ul sau de networking care poate permite accesul neautorizat si examinarea fisierelor din baza de date. Utilizatorii pot indeparta aceste vulnerabilitati prin upgradarea software-ului sau prin instalarea unui patch, a spus compania.

Clean Acces inseamna o pereche de aplicatii software care permite serverelor sa sca...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Netgear aduce YouTube in sufragerie

8 ianuarie 2007 - La Consumer Electronics Show din Las Vegas, Netgear a prezentat un adaptor media care permite utilizatorilor sa acceseze clipurile YouTube de pe un televizor normal.

Folosind interfata de aplicare a programarii (API) a YouTube care a fost facuta disponibila developerilor, dispozitivul permite utilizatorilor sa rasfoiasca printre cele mai populare clipuri video de pe YouTube folosind o telecomanda. De asemenea, ei pot cauta un clip video si selcta utilizatorii al...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Tool Oracle care adauga acces si pentru baze de date rivale

9 ianuarie 2007 - Oracle a lansat o noua versiune a Oracle SQL Developer, un tool pentru dezvoltarea datelor de baze care adauga suport pentru acces pentru baze de date din exterior.

Oracle SQL Developer 1.1 ofera acces read only la MySQL, SQL Server si Microsoft Acces, precum si suport de conexiune pentru bazele de date Oracle, incepand cu Oracle 9i. Acest tool gratuit este proiectat pentru a ajuta developerii cu sarcinile comune, cum ar fi rasfoirea obiectelor din bazele de da...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Google ajunge la stele cu un super telescop

9 ianuarie 2007 - Google a pus greutatea pe umerii a 19 universitati, laboratoare nationale si fundatii private pentru a crea cele mai puternice telescoape ale lumii.

Large Synoptic Survey Telescoper (LSST), care este programat sa inceapa operatiile in 2013 este long de 8.4 metri si va supraveghea cerul vizibil in intregime in culori multiple cu o camera digitala de trei miliarde de pixeli.

LSST are ca scop aflarea mai multor lucruri despre "dark matter and dark energy" ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro