Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 91

Cuprins:

Sustinut de:
Din nou despre razboiul dintre Intel si AMD

23 ianuarie 2007 - Sperantele companiei Advanced Micro Devices de a limita extinderea Intel in 2007 devin realitate.

Lucrurile s-au schimbat putin in razboiul continuu dintre Intel si AMD. Dupa o lupta de trei ani, Core 2 Duo a adus inapoi Intel in gratiile entuziastilor PC si razboiul preturilor a avut pe AMD ca victima, de vreme ce compania se pregateste sa anunte castiguri dezamagitoare.

Compania planuieste sa tina seama numeroaselor review-uri pozitive ale chip-urilo...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft planuieste deja un service pack Vista

23 ianuarie 2007 - Windows Vista nici nu a intrat bine pe usa, si deja Redmond pune bazele muncii pentru prima lansare service pack de bug fixes si alte imbunatatiri pentru sistemul de operare.

Compania vanzatoare de software a lansat un anunt catre afacerile care vor sa fie printre primii testeri ai software-ului. "Clientii interesati ar trebui sa contacteze Technical Account managerul de la Microsoft pentru a fi alesi", a spus un reprezentant Microsoft intr-un e-mail.

...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD: Barcelona si Clovertown

23 ianuarie 2007 - Cei de la Advanced Micro Devices sunt de parere ca atunci cand vine vorba despre chip-urile quad-core, lucrurile bune ajung la cei care le asteapta.

Dupa ce ani intregi a inghitit praful AMD, Intel si-a invins rivalul prin lansarea procesorului pentru servere quad-core Xeon 5300 "Clovertown", in noiembrie. Dar chip-ul quad-core Barcelona de la AMD, datorita lansarii la jumatatea anului 2007, va fi putin mai rapid decat chip-urile Clovertown ce urmeaza a fi pe p...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Download-uri de muzica in valoare de 2,5 miliarde de dolari

18 ianuarie 2007 - Venitul global din muzica downloadata pe computere si telefoane mobile s-a dublat, ajungand la aproape 2,5 miliarde de dolari in 2006, conform declaratiilor unui corp comercial international.

Dar afacerea digitala a contabilizat numai 10 procente din vanzarile totale de muzica din anul 2006, si cererea in crestere de melodii downloadate nu a insemnat si un declin pentru cererea de muzica "fizica", cum ar di compact-disc-urile, au spus cei dela International Fed...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Tool-uri noi de la OpenOffice si Office 2007

23 ianuarie 2007 - Rivalii Microsoft Corp. si OpenOffice.org au lansat marti toolkit-uri care suporta construirea aplicatiilor pentru formatele de ducomente competitoare si suitele de productivitate.

Toolkit-ul OpenOffice.org permite developerilor sa adauge abilitatea de a salva documente in Open Document Format for Office Applications (ODF) pentru o varietate mare de aplicatii.

In acest timp, kit-ul Microsoft ajuta companiile sa construiasca aplicatii pentru suita de p...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft ofera preview-uri Vista pentru a contracara pirateria

22 ianuarie 2007 - Microsoft Corp. ofera un "test drive" online al sistemului de operare Windows Vista, incercand astfel sa lupte impotriva pirateriei.

Utilizatorii pot accesa un preview al Vista pe un site de test, a spus Cori Hartje, director al initiativei software. Test drive-ul creeaza un mediu virtual pentru a arata utilizatorului cum ar trebui sa functioneaze Vista, astfel ca acesta sa aiba un mod legitim de a testa software-ul, in loc sa cumpere o copie contrafacuta sau s...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro