Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 92

Cuprins:

Sustinut de:
Epson lanseaza Multimedia Storage Viewer P5000 si P3000

Bucuresti, 30 Ianuarie 2007 - Epson anunţă astăzi disponibilitatea, în premieră pentru România, a seriei de produse Multimedia Storage Viewer, prin lansarea celor mai noi modele, Epson P5000 şi Epson P3000.

Adresate utilizatorilor profesionişti sau amatori în domeniul fotografiei, persoanelor în vacanţă sau acelora care călătoresc frecvent, produsele Multimedia Storage Viewer stochează şi rulează fotografii, fi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Nvidia si Windows Vista ofera o experienta 3D impresionanta

SANTA CLARA, CA, 30 Ianuarie 2007 - NVIDIA aduce utilizatorilor o gamă completă de procesoare grafice şi de plăci de bază certificate Windows Vista.

Lansarea de astăzi a Microsoft Windows Vista marchează momentul în care pentru prima dată un sistem important de operare solicită o unitate de procesare grafică (GPU) pentru cea mai bună experienţă. De fapt, atât New York Times cât şi CNET Networks au menţio...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Imprimante de marimea unui iPod

30 ianuarie 2007 – Cei de la Zink vor sa ia imprimanta de pe birou si sa o puna in buzunar. Intrebarea este daca isi are locul acolo.

Compania din Waltham, Mass. a creat, cu ajutorul celor de la Polaroid, o metoda de a printa fotografii sau documente fara cerneala sau cartus de cerneala. Fara un cartus de cerneala, o imprimanta poate fi redusa la marimea unui iPod, sau poate chiar mai mica, spus CEO-ul Wendy Caswell. Factorul de control atunci cand vine vorba de marimea imprimant...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Sony Ericsson incepe sa fabrice telefoane ieftine in India

31 ianuarie 2007 - Compania de telefoane mobile Sony Ericsson a spus miercuri ca va incepe fabricarea unor handset-uri ieftine cu ecran color si posibilitati de redare a muzicii, prin intermediul unor intelegeri da fabricatie cu Flextronics si Foxconn.

Productia in piata de telefoane mobile, piata care creste foarte rapid in India, va atinge 10 milioane de telefoane mobile pana in 2009, conform unui joint venture de cinci ani dintre fabricantul japonez de electronice Sony si firm...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Yahoo planuieste 100 web site-uri de divertisment

30 ianuarie 2007 – Yahoo a spus marti ca planuieste sa construiasca web site-uri individuale in jurul a aproximativ 100 de branduri de divertisment anul acesta, fapt ce va aduna continut de la toate proprietatile online ale companiei.

Efortul, numit Brand Universe, are ca scop crearea unor destinatii online care sa atraga audiente mari in jurul filmelor individuale, al show-urilor de televiziune, al trupelor, celebritatilor, jocurilor si al altor tipuri de divertisment.

...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Vista DRM nu functioneaza cum ar trebui

31 ianuarie 2007 – Doua aspecte controversate ale Microsoft Vista au fost remarcabile prin lipsa lor de la lansarea de ieri – nu au fost mentionate nici drepturile digitale de management, nici felul in care Microsoft va inchide sau reduce functionalitatea software-ului pe care il considera a fi o copie ilegala.

Dar protectia DRM a Microsoft a fost deja desfacuta, conform unui cunoscut blogger ce trateaza subiecte de securitate si Microsoft Student Ambassador.

DRM restric...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro