Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 93

Cuprins:

Sustinut de:
Cel mai bun continut educational din lume, AeL eContent, nominalizat la ICT Prize

Bucuresti, 05 Februarie 2007 - Comisia Europeana a nominalizat Lectiile interactive AeL dezvoltate de SIVECO Romania la Premiile pentru Societatea Informationala (European ICT Prizes).

Comisia Europeana a anuntat recent nominalizarile pentru ICT Prize. Ca o inalta recunoastere internationala, continutul educational AeL eContent dezvoltat de SIVECO Romania este pe lista marilor finalisti (http://ict-prize.org).

Aceasta performanta este cu adevarat exceptionala, ICT Pr...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

PDF propus ca standard industrial

Bucuresti, 06 Februarie 2007 - Adobe va lansa specificaţia completă PDF 1.7 Ón vederea publicării de către ISO.

Adobe va lansa specificaţia PDF 1.7 completă către AIIM (Asociaţia Firmelor de Management de Conţinut), Ón vederea transmiterii acsteia către ISO. Comitetul comun format sub egida AIIM va alcătui un proiect de document care va fi apoi prezentat Grupului de Lucru Comun al ISO pentru dezvoltare şi aprobare ca S...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Kodak lanseaza imprimante pentru desktop

6 februarie 2007 - Eastman Kodak introduce marti o linie de imprimante pentru desktop si cerneluri low-cost, pe o piata dominata de Hewlett-Packard.

Pentru fabricantul de camere, mult asteptata lansare a produselor de imprimat cu jet de cerneala constituie pasul inainte in anul care ar trebui sa fie cel care finalizeaza o perioada grea si scumpa de transformare, ce a durat trei ani si care a cauzat concedierea catorva mii de lucratori.

Kodak a spus ca in martie ca incepe...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Wii vinde mai mult decat PS3 in Japonia

6 februarie 2007 - Consola de jocuri Nintendo Wii a fost vanduta in aproape de trei ori mai multe exemplare decat PlayStation 3 luna trecuta in Japonia, conform spuselor celui mai mare trust de publicare a revistelor de jocuri video din Japonia.

Nintendo a vandut 405000 unitati Wii in ianuarie, comparat cu 148000 unitati PS3, spune Enterbrain.

Wii si PS3, fabricate de doi dintre cei mai importanti jucatori din industria globala de jocuri video, au fost date spre vanzare ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Lupta pentru suprematia DVD se inteteste

6 februarie 2007 - Batalia pentru dominatia urmatoarei generatii de High Definition DVD va incepe la inceputul lunii viitoare, atunci cand standardele rivale - Blu-ray si HD DVD - se vor lovi in piata consolelor de jocuri.

Consola Sony PlayStation 3 echipata cu Blu-ray se va gasi pe rafturi incepand cu 23 martie, iar player-ul HD DVD pentru consola Xbox 360, o saptamana mai tarziu, pe 29 martie.

PC-uri si playere care suporta standardele de noua generatie au inceput sa a...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Gates - TV-ul mai are cinci ani

29 ianuarie 2007 - Internetul varevolutiona televiziunea in cinci ani, datorita unei explozii de continut video online si fuziunii dintre PC-uri si televizoare, spune presedintele Microsoft, Bill Gates.

"Sunt uimit de faptul ca oamenii nu observa faptul ca, legat de TV - in cinci ani de acum - oamenii se vor amuza de ceea ce am avut", a spus acesta liderilor in afaceri si politicienilor la World Economic Forum.

Cresterea internetului de mare viteza si popularitatea site-...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Cisco si Apple fac o pauza

2 februarie 2007 - Apple si Cisco au lasat armele pentru a discuta despre problemele lor.

Intr-o declaratie comuna, companiile au spus ca au "fost de acord sa extinda timpul pentru care Apple sa raspunda in instanta, pentru a permite tinerea unor discutii intre cele doua companii cu scopul de a ajunge la o intelegere in ceea ce priveste drepturile asupra marcii si interoperabilitatea.

Batalia a inceput dupa ce Cisco a dat in judecata Apple pentru folosirea marcii iPhone ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro