Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 94

Cuprins:

Sustinut de:
BenQ anunta sponsorizarea UEFA EURO 2008

TAIPEI, TAIWAN, 08 Februarie 2007 - BenQ continuă să se dedice construirii unei mărci de succes pe piaţa europeană.

Corporaţia BenQ ("BenQ") anunţă astăzi că este unul dintre sponsorii oficiali ai UEFA EURO 2008T. BenQ se alătură celor nouă sponsori, companii de renume la nivel mondial, care şi vor vedea logo-urile afişate de-a lungul turneului ce se va desfăşura n Austria şi Elveţi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Symantec şi extinde portofoliul produselor de management al performanţei aplicaţiilor

Bucuresti, 07 Februarie 2007 - Application Service Dashboard şi noua versiune Insight Inquire permit departamentelor IT să controleze performanţele aplicaţiilor.

Symantec a anunţat extinderea soluţiei sale de management al performanţei aplicaţiilor (APM), care monitorizează, analizează şi diagnostichează performanţa şi disponibilitatea aplicaţiilor software de afaceri.

Symantec introduce Appli...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM Power6

12 februarie 2007, San Francisco - Cand vine vorba de aglomerarea designului serverelor, chip-urile IBM Power6 dubleaza abilitatile predecesorului sau.

Chip-ul curent IBM Power5+ functioneaza in servere cu pana la 32 procesoare dual-core. Power6, insa, face pasi inainte cu suport pentru 64 chip-uri , spun arhitectii Power6 Brad McCredie si Josh Friedrich, cei care au condus munca la subsistemul de memorie al Power6.

"Inca nu veti vedea asa ceva", dar IBM intr-adevar pla...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IM integrat in Yahoo Mail

13 februarie 2007 - Yahoo Inc. va incepe curand indeplinirea unei promosiuni pe care a facut-o acum cateva luni de a lega noul sau serviciu de web mail cu aplicatia de mesagerie instant.

Incepand de luni si continuand pentru cateva luni, Yahoo va activa in urmatoarele luni aceasta caracteristica pentru utilizatorii noii versiuni de Yahoo! Mail, care deocamdata este in varianta beta, sau test, dar va fi disponibila pentru toti utilizatorii serviciului.

Oficialii Yahoo au ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Procesor cu 80 nuclee de la Intel

12 februarie 2007 - Urmandu-si marsul de la procesoarele standard la design-urile dual-core su quad-core inceput in 2006, cercetatorii Intel Corp. au construit un chip cu 80 nuclee care efectueaza mai mult de un teraflops (trilioane de operatii cu virgula mobila pe secunda) utilizand mai putina electricitate decat un chip pentru un desktop PC modern.

Descris pentru prima data de catre executivii Intel la un trade show din septembrie, chip-ul incorporeaza 80 de nuclee pe un chip ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft prezinta DRM pentru mobile

12 februarie 2007 - Luni, Microsoft Corp. a prezentat o platforma pentru managementul drepturilor digitale proiectate sa protejeze o gama larga de continut pentru telefoane mobile.

Microsoft PlayReady, prezentat la conferinta 3GSM din Barcelona, poate proteja fisierele audio si video standard, tonurile de apel, pozele, jocurile, wallpaper-urile si orice alt continut pe care operatorii de telefonie mobila il vand utilizatorilor de celulare. Tehnologie are ca scop suportul operator...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Vodafone incheie contracte cu YouTube

9 februarie 2007 - Vodafone Group PLC a anuntat un serviciu care va permite clientilor sai sa vizioneze si sa uploadeze clipuri video pe YouTube Inc.

Anuntul urmeaza alte cateva de saptamana trecuta de la Vodafone, alaturi de MySpace si eBay Inc. Afacerile arata interes crescand de la furnizorii online de continut de a-si oferi serviciile clientilor precum si efort continuu din partea operatorilor de a atrage oamenii spre partea wireless a retelelor de informatii.

Servi...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro