Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 95

Cuprins:

Sustinut de:
Tehnologia CUDA de la Nvidia

SANTA CLARA, CA, 16 Februarie 2007 - Noua tehnologie de la NVIDIA este disponibilă tuturor programatorilor.

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq: NVDA), lider mondial īn tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, a lansat astăzi o variantă beta a NVIDIA® CUDAT Software Developer Kit (SDK) şi C-compiler pentru programarea pe unităţile de programare grafică (GPU-uri) de la NVIDIA. Programarea cu ajutorul CUDA SDK reprezintă o nou...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Securitate IT prin RedHat Certificate System 7.2

Bucuresti, 19 Februarie 2007 - Red Hat, cel mai important furnizor mondial de soluţii open source, a anunţat lansarea mondială a Red Hat Certificate System 7.2.

Red Hat Certificate System este o soluţie completă de infrastructură cu cheie publică (PKI). Versiunea 7.2 asigură un cadru de securitate care garantează identitatea utilizatorilor şi asigură confidenţialitatea comunicaţiilor. Noua versiune include īmbun&#...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Gates: "Vista primit incredibil de bine"

21 februarie 2007 - Fondatorul Microsoft, Bill Gates, a spus ca oamenii au fost incredibil de receptivi la sistemul de operare Vista.

"Oamenii care vand PC-uri au observat o crestere interesanta in vanzari. Oamenii au intrat in magazine si au vrut sa cumpere Vista", a spus Gates marti reporterilor la o conferinta din Ottawa.

Gates a luat cuvantul atunci cand I s-a cerut sa clarifice comentariile facute saptamana trecuta de Steve Balmer, Chief Executive, care a spus ca pr...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD - companie ecologica

21 februarie 2007 - AMD urmeaza sa vanda procesoare cu numar redus de watti pentru a se alatura campaniei ecologice sustinuta de multe companii IT.

Oficialii AMD spun ca chip-urile sunt pentru oamenii constienti in legatura cu consumul de energie sau pentru computing-ul de inalta performanta. Astfel, au fost lansate doua procesoare de 64 watti AMD Athlon 64 single-core (3500+ si 3800+) si procesorul dual-core AMD Athlon 64 X2 dual-core (6000+).

Procesoarele 3500+ si 3800...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Cisco cheltuieste 135 milioane de dolari pe firma XML

21 februarie 2007 - Cisco Systems a spus miercuri ca va cheltui 135 milioane de dolari pentru a cumpara Reactivity, o mica companie care face echipament pentru rutarea traficului de internet XML.

Echipamentul Reactivity este proiectat sa ajute companiile sa foloseasca mai usor si mai repede XML (Extensible Markup Language), un standard pentru documentele web. Compania, bazata in Redwood City, California, a fost fondata in 1998 si are 56 angajati. Cei de la Cisco spun ca se asteap...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Estonia va avea primele alegeri nationale pe internet

21 februarie 2007 - Statul baltic al Estoniei planuieste sa devina prima tara din lume care sa permita votarea in alegerile nationale parlamentare via internet luna viitoare - cu putin ajutor.

Sistemul de e-voting a fost testat la inceputul acestei saptamani, incluzand sansa de a alege "regele padurii". Votantii puteau alege un animal din cei 10 candidati, inclusiv reni, caprioare si mistreti.

"Este greu de spus cati oameni pot vota, dar 3925 oameni au folosit sistemul i...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Adobe colaboreaza cu Photobucket

21 februarie 2007 - Adobe Systems a anuntat pe 21 februarie ca a format un parteneriat cu Photobucket pentru a-si aduce tehnologia video si de editare pe web, permitand utilizatorilor Photobucket sa acceseze uneltele de editare video pe net, gratis.

Tehnologia Adobe de video remix si editare permite utilizatorilor Photobucket sa isi customizeze muzica, efectele, tranzitiile si titlurile video-urilor, precum si sa taie, editeze si modifice clip-urile video.

"Tehnologia no...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Patch pentru Google Desktop

21 februarie 2007 - Google a lansat un patch pentru o vulnerabilitate serioasa din Google Desktop care ar fi permis atacatorilor sa fure informatiile personale si chiar sa castige control asupra sistemului.

Cercetatorii de la Watchfire au gasit ca produsul era susceptibil de atacuri care deturnau interfata Google web pentru a sari de la internet pe mediul desktop. Atacul functiona prin convingerea utilizatorilor de a da click pe un link ce incarca continut corupt JavaScript. [click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro