Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 96

Cuprins:

Sustinut de:
GFI LANguard Network Security Scanner v.7 este 'Produsul anului' 2006

Bucuresti, 27 Februarie 2007 - SearchWindowsSecurity.com a selectat aplicaţia GFI de scanare a securităţii şi administrare a patch-urilor GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) ca program cāştigător īn categoria Administrare patch-uri a premiilor "Produsele anului". Īn fiecare an, editorii portofoliului TechTarget de site-uri Windows, alături de un juriu format din arbitri independenţi, explorează piaţa īn căutarea celor mai inova...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Windows adauga categoria "poate piratat"

27 februarie 2007 - Pana de curand, tehnologia Microsoft impotriva pirateriei era destul de ferma: copia sistemului de operare Windows fie era legala, fie nu.

Prin intermediul unui update de software de saptamana aceasta, Microsoft a adaugat o stare incerta pentru atunci cand nu isi poate da seama daca respectiva copie este sau nu legitima. Conform Microsoft, citirea incerta poate aparea atunci cand, de exemplu, o eroare locala sau de retea previne verificarea validitatii.
<...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Voce integrata in Second Life

28 februarie 2007 - Utilizatorii Second Life care vor sa discute cu avatarurile din cealalta camera le pot ademeni cu voce mai degraba, decat cu text.

Saptamana viitoare, cei care au publicat Second Life, Linden Lab, vor prezenta un beta trial in care, pentru prima data, oamenii vor avea acces la voice chat integrat.

Compania planuieste sa lanseze varianta beta pentru toti utilizatorii pana la sfarsitul lunii martie.

Pana acum, utilizatorii Second Life care dore...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Lansarea Apple TV este amanata

28 februarie 2007 - Produsul Apple, Apple TV, asteptat luna aceasta, nu va fi lansat pana la jumatatea lui martie, a spus luni compania.

Dispozitivul de 299 dolari, care a avut prima oara un preview ca iTV in septembrie si a fost anuntat in mod formal la Macworld Expo in Ianuarie, este o cutie set-top care permite show-urilor TV si filmelor downloadate pe un Mac sau un PC sa fie rulate pe un televizor dintr-o alta camera.

Apple a confirmat intarzierea intr-o declaratie d...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Symantec educă IMM-urile

Bucuresti, 01 Martie 2007 - Symantec a lansat eCampus, portal educaţional axat pe produsele Symantec, eficienţa şi securitatea IT a organizaţiei, destinat īntreprinderilor mici şi mijlocii.

eCampus ajută IMM-urile să maximizeze investiţiile īn tehnologii Symantec pentru o mai bună gestionare a securităţii, disponibilităţii şi performanţei sistemelor informatice. Īntreprinderile mici şi mijlocii au a...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

AMD lanseaza in sfarsit chipsetul ATI RS690

28 februarie 2007 - AMD a prezentat astazi primele produse chipset care vor fi lansate sub propriul brand, si nu al ATI: integratele 690G si 690V.

690G incorporeaza doua controllere independente si semnale integrate pentru monitoarele DVI, HDMI, TV, CRT si LCD. De asemenea, are suport HDCP integrat. 690V nu beneficiaza de semnal DVI si HDMI, si figureaza un nucleu grafic cu o frecventa a ceasului mai mica.

Ambele chipset-uri vor fi branduite ca parti "ATI Radeon Graphics...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Sony devine personal cu linia sa

27 februarie 2007 - Una din cele mai cunoscute branduri din lume vrea ca echipamentul tau electronic sa spuna mai multe despre tine decat despre ei.

"Commodization" a fost cuvantul de pe buzele unui product executive Sony la Line Show 2007, expozitia anuala unde gigantul electronicelor isi expune noile produse. Idei precum combaterea comodizarii se intind de la optiuni multiple de culoare pentru notebook PCs pana la concepte mai adanci, precum meteorolog personal si feed-uri de t...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro