Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 97

Cuprins:

Sustinut de:
Arhitectura Quadro de la Nvidia

SANTA CLARA, CA, 06 Martie 2007 - Lansarea noilor soluţii Quadro cu specificaţii avansate printre care: arhitectura unificată, Shader Model 4.0 şi programarea unităţilor de procesare grafică pentru vizualizare.

Corporaţia NVIDIA (Nasdaq:NVDA), lider mondial īn tehnologia procesoarelor de grafică programabilă, prezintă astăzi o nouă serie de soluţii grafice profesionale: NVIDIA Quadro FX 4600, Quadro FX 5600 &...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Samsung lanseaza flash card de 8 GB

13 martie 2007, Seoul - Samsung a proiectat primul flash memory card de 8 GB pentru telefoanele mobile.

"MoviNAND" poate stoca si procesa informatii de doua ori mai repede decat cardurile de memorie de 4 GB existente, a spus firma sud coreeana intr-o declaratie.

Aceasta a mai spus ca producerea in masa va incepe in al doilea trimestru.

Noul card poate memora echivalentul a 2000 de melodii sau suficiente harti pentru a rula un sistem de pozitionare globala, cu to...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Hard-drive-uri incriptate

13 martie 2007, San Jose - Seagate a anuntat primul fabricant care va vinde laptop-uri PC cu noua sa tehnologie de criptare incorporata.

Hard drive-urile, urmand sa fie disponibile in laptop-urile facute de ASI Computer Technologies, vor include un chip care face imposibil pentru oricine sa citeasca informatii de pe disc, sau chiar sa booteze, in lipsa unei autentificari.

ASI, care fabrica laptop-uri sub propriul nume si construieste sisteme pentru fabricantii de laptop-...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Tehnica revolutionara intr-un mouse mobil

Bucuresti, 12 Martie 2007 - BenQ lansează un mouse profesional, de mărimea unei cărţi de vizită, pentru persoanele īn mişcare.

BenQ anunţă lansarea unui mouse wireless inovator, de mărimea unei carţi de vizită, cu un sistem mecanic revoluţionar. Mouse-ul se caracterizează printr-un stil unic şi o tehnologie mecanică aparte, care asigură atāt o estetică deosebită, cāt şi cel mai bun co...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Viacom cheama in instanta Google

13 martie 2007 - Viacom a dat in judecata YouTube si compania parinte Google, acuzand popularul site de video-sharing de incalcarea intentionata a drepturilor de autor si cere mai mult de un miliard de dolari daune.

Plangerea, completata la US District Court, sustine ca aproximativ 160000 clipuri neautorizate din programul de divertisment al Viacom au fost disponibile pe YouTube, iar aceste clipuri au fost vizionate de mai bine de 1.5 miliarde ori.

Viacom, un gigant de d...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Sony planuieste rival Second Life pe PS3

8 martie 2007, Los Angeles - Sony isi foloseste consolele PlayStation 3 si PlayStation Portable pentru a lansa propria sa comunitate virtuala conectata online.

Initiativa, care poarta numele Home va permite utilizatorilor sa creeze avatare virtuale si sa se stabileasca in case 3D pentru a socializa via text, audio sau video chat, pentru a viziona trailerele filmelor si chiar filme intregi, sau chiar pentru a juca jocuri casual. Gamerii vor putea sa faca toate aceste lucruri prin ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

IBM adauga Google Gadgets la Portal

12 martie 2007 - IBM si Google Inc. au dezvaluit impreuna noul software care va permite utilizatorilor WebSphere Portal de la IBM sa integreze mai bine de 4000 de gadget-uri in portal.

IBM Google Gadget Portlet, ce va fi disponibil din aprilie, va permite companiilor sa adauge gadgeturi cum sunt hartile, listele to-do, unelte de tracking al produselor, directii de conducere si traducatori pentru WebSphere Portal 6.0 si sistemele Portal Express folosite pe desktop-urile corporate,...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro