Pentru a fi sigur ca serviciul de mail nu va opreste mesajele de la noi introduceti adresa itghid@nospam.ro in Address Book
numarul 99

Cuprins:

Sustinut de:
BitDefender a lansat spre testare noi produse dedicate serverelor de mail

Bucuresti, 22 Martie 2007 - BitDefender, divizia de securitate informatică a Grupului Softwin, a lansat recent, īn versiunea de testare (Beta), două noi produse concepute pentru a spori securitatea la nivelul serverelor de e-mail: BitDefender Security for Exchange şi BitDefender Security for Mail Servers (Windows). Cei mai activi beta testeri din fiecare campanie, vor putea cāştiga un notebook, un telefon PDA cu GPS, un player MP3 cu funcţie de vizualizare fotografii ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Yahoo Mail va oferi stocare nelimitata

27 martie 2007 - Yahoo va incepe sa ofere stocare nelimitata pentru e-mailul sau gratuit incepand din mai. Miscarea face Yahoo primul furnizor de e-mailuri care ofera capacitate nelimitata de stocare, dar cu siguranta nu va fi ultimul.

In momentul de fata, Yahoo ofera 1 GB pentru serviciul sau gratuit de mail si 2 GB pentru serviciul premium, care se plateste. Serviciul Gmail de la Google ofera mai mult de 2.5 GB de stocare si Windows Live Hotmail ofera 2 GB.

"Urmarim tr...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft lanseaza Visual Studio Tools pentru aplicatii SDK

27 martie 2007, San Francisco - Microsoft a anuntat lansarea Visual Studio 2005 Tools for Applications Software Development Kit.

KD Hallman, general manager la grupul de Visual Studio din Microsoft Developer Division, urmeaza sa dea o declaratie numita: "Visual Studio Everywhere: Tools for Office, Office Business Applications, and Custom Application Extensibility". In acea declaratie, Hallman urmeaza sa vorbeasca noul kit de dezvoltare a software-ului VSTA.

VSTA permite ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Adoba livreaza doua editii ale platformei sale de digital imaging

27 martie 2007 - Adobe Systems Inc. a anuntat ca va incepe livrarea in aprilie a doua editii din familia sa de produse Photoshop, Adobe Photoshop Creative Suite 3 si Adobe Photoshop Extended.

Adobe Photoshop CS3 furnizeaza profesionistilor creativi posibilitati cum ar fi alinierea automata a layerelor si unelte de combinatie care permit utilizatorilor sa isi combine imaginile, in acelasi timp avand si unelte pentru compunerea pozelor, care permite alinierea catorva layere Photosh...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Sun NEBS Opteron

27 martie 2007 - Sun Microsystems a lansat primul server bazat pe tehnologie Opteron, sistemul Netra X4200 M2 - o versiune NEBS a serverului X4200 M2 lansat in luna octombrie a anului trecut.

Cu noul Netra, se obtine un high box 2U ruland versiunile 2215HE AMD ale chip-ului dual core Opteron. Sistemul are o cantitate sanatoasa de sloturi DIMM - 8 -, si suporta pana la 32 GB de memorie. Inauntru se mai pot gasi patru NIC-uri Ethernet 10/100/1000, trei sloturi PCI-X, un slot PCI-Ex...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Motion Computing lanseaza un nou Tablet PC

27 martie 2007 - Motion Computing a anuntat pe 26 martie ca a lansat LE1700, tablet PC-ul sau care ofera touch-screen, posibilitati wireless si de securitate pentru profesionistii care au nevoie de mobilitate in industrii precum sanatate, vanzari si servicii, guvern si ospitalitate.

Cel mai recent tablet PC al companiei include o proprietate speciala a display-ului, Motion WriteTouch, care permite oamenilor care se grabesc sa foloseasca doar varful degetului sau al unui stilou di...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Microsoft dezvaluie platforma VOIP

27 martie 2007 - Microsoft a prezentat saptamana trecuta un software de sistem pentru telefoanele VOIP bazat pe Windows XP Embedded. "Response Point", deocamdata in stadiu beta, suporta ambele tipuri de telefonie - atat IP, cat si analoga -, si se adreseaza afacerilor mici; urmeaza sa fie livrat anul acesta, pentru trei vanzatori.

Sistemele telefonice bazate pe tehnologia Response Point vor include o unitate de baza (cum este Syspine Quanta) si multiple telefoane desktop, plus so...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

RFID, posibila tinta terorista

27 martie 2007 - De parca RFID in carnete de conducere si pasapoarte nu era suficient de inspaimantator, Academia Regala de Inginerie din Londra sugereaza ca intr-o zi un terorist ar putea citi informatiile personale de la distanta si, avand in vedere utilizarea antenelor si amplificatoarelor, sa seteze o bomba care sa explodeze atunci cand o persoana intra intr-o anumita arie.

Este un lucru cunoscut la scara larga, faptul ca informatiile stocate pe mediul RFID intr-un pasaport ...
[click aici pentru a citi articolul complet...]

Motorola anunta lansarea unui nou telefon

27 martie 2007, Orlando - Motorola si AT&T au spus astazi ca cele doua companii formeaza o echipa pentru a introduce un nou dispozitiv mobil special pentru oamenii care "fac treaba".

Noul MC35 este proiectat ca un telefon rezistent care va suporta Windows Mobile si va veni echipat cu suita de aplicatii Good Technology.

Conform unui purtator de cuvant Motorola, dispozitivul este creat pentru a functiona ca un telefon mobil GSM; va suport Wi-Fi, Bluetooth, si posibilitatea...
[click aici pentru a citi articolul complet...]


Magazinele DEPOZITUL DE CALCULATOARE
Powered by NOSPAM
www.nospam.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile NOSPAM:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la itghid@nospam.ro
Web: http://www.nospam.ro/
Email: nospam@nospam.ro
Design by Emark.ro