Despre newsletter...

       Cand erati mic voiati sa deveniti turist? Tuturor ne place sa calatorim, dar dumneavoastra ati pus si bani deoparte. V-ati stabilit si zilele libere de la serviciu. Dar tot nu v-ati hotarat unde veti merge. Cert este ca vreti o excursie de neuitat. La mare in Grecia? Dar Alpii elvetieni erau in topul preferintelor... Sau o saptamana in Egipt? Cand dubiile va dau dureri de cap, ati vrea sa aveti propriul expert in vacante si calatorii. Cineva care sa va informeze complet si constant despre locatiile unor excursii, preturi, hoteluri, distractii si agentii de turism.

       Ski la Zillertal, Austria: de la 630 m la 3250 m inaltime

       La aproximativ 70 km SE de Innsbruck, se deschide Valea Zillertal. Partii de ski stralucitoare, restaurante in varful muntilor de peste 3000 de metri, Zillertal implineste visele tuturor iubitorilor de ski. Aproape 620 de km de partii pentru toate varstele, de la skiori incepatori, pana la profesionisti. Parcuri de snowboard, gradinite de ski pentru cei mici si intreceri permanente asteapta turistii in Zillertal. Mai mult decat atat, 17 tobogane sunt puse la dispozitia celor dornici de distractii maxime!
          Alpii Zillertal ating aici inaltimi de peste 3000 m si se numara printre cele mai frumoase zone de schi din Alpi. Pornind de la 630 m altitudine, instalatiile de cablu urca pana la 3250 m unde turistii au la dispozitie partii foarte bine pregatite, care coboara pana la statiunile de la poalele masivului.
Aproximativ 173 instalatii de cablu conecteaza 589 km de partii cu diferite grade de dificultate, oferind in acelasi timp siguranta si confort. Salba de statiuni de la poalele muntilor, Fugen, Tux, Mayrhofen, populate in general de mai multi turisti decat localnici, sunt locul ideal pentru a incheia o zi de schi. Zillertal are 1925 de locuitori si 4900 de locuri de cazare. Multiple posibilitati de petrecere a timpului ii asteapta pe turisti: restaurante, terenuri de sport, piscine, patinoare, dar si obiective culturale, excursii in imprejurimi.
          


         Distante in km pana la Zillertal

  • Berlin: 730 km
  • Frankfurt: 370 km
  • Roma: 800 km
  • Geneva: 600 km
  • Salzburg: 150 km
  • Hamburg: 920 km
  • Viena: 460 km
  • Munich: 130 km
  • Zurich: 330 km

Pentru a ajunge cat mai curand acolo, contactati o agentie de turism care organizeaza excursii pe partiile de la Zillertal:

 

Powered by Emark
www.emark.ro
Despre NOSPAM
NOSPAM este un serviciu gratuit de informare periodica specializat in newslettere pe diferite teme. Te poti abona la oricare dintre newsletterele NOSPAM si vei primi in fiecare luna cele mai interesante si utile informatii din domeniul ales.

Toate titlurile:
Abonare
Daca acest newsletter ti-a fost trimis de un prieten si vrei sa te abonezi apasa aici
NOTA: nu furnizam adresa de email unei terte parti
Trimite unui prieten
Trimite acest newsletter prietenilor interesati.
Dezabonare
Daca vrei sa nu mai primesti acest newsletter urmeaza instructiunile de la sfarsitul emailului.
Contact
Daca ai intrebari sau sugestii legate de acest newsletter, scrie-ne la nospam@nospam.ro

Web: www.nospam.ro
Email: nospam@nospam.ro
Powered by Emark