Newslettere gratuite pe teme diverse !
Fii informat! Aboneaza-te acum!
   marketing bazat pe permisiune
 

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE A SITEULUI

ABONARE
Abonarea la newsletterele NOSPAM esta gratuita si implica acordul tau asupra Termenilor si Conditiilor. Te poti abona la unul, mai multe sau toate newsletterele, dupa preferinta.

DEZABONARE
Daca vei dori sa te dezabonezi de la vreunul din newsletterele NOSPAM la care erai abonat si sa nu mai primesti mesaje din partea noastra o poti face cu un simplu click pe linkul din partea de jos a oricarui newsletter NOSPAM.


MESAJE PUBLICITARE

NOSPAM este un serviciu sustinut de publicitate. Vom avea insertii publicitare - marcate clar ca atare in newsletterele noastre - sau mailuri cu oferte speciale din partea unor sponsori - la fel de usor identificabile.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri contactati-ne la nospam@nospam.ro

Politica de confidentialitate
Suntem 100% anti-spam si nu inchiriem, vindem sau instrainam sub nici o forma datele abonatilor nostri unor terte parti, cu exceptia cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresa a unor organisme de stat.

Partenerii care vor fi promovati in newsletterele NOSPAM sau in emailuri comerciale one-time nu vor avea acces la adresele de email sau la interesele abonatilor NOSPAM.

Pentru a ne imbunatati serviciile, este posibil sa culegem anumite date legate de abonati si de popularitatea subiectelor care sa ne ajute sa livram informatii cat mai relevante pentru abonatii nostri. Aceste date sunt strict confidentiale si nu vor fi instrainate.

NOSPAM poate si va modifica aceste reguli de utilizare pentru a fi in conformitate cu legile in vigoare, incluzand legile drepturilor de autor. În momentul inscrierii, va obligati sa respectati aceste reguli si legile in vigoare.

NOSPAM isi rezerva dreptul de a anula contului unui anumit utilizator in orice moment si fara a anunta in prealabil in cazul in care observa violarea regulilor de utlizare.

NOSPAM nu este raspunzator de alte pagini web care au link-uri catre serviciile NOSPAM. Folosirea informatiei sau a link-urilor de pe aceste pagini este la latitudinea fiecarui utilizator. De asemenea, NOSPAM nu raspunde de continutul altor pagini web (neapartinand domeniului www.NOSPAM.ro) la care exista link-uri pe site sau in cuprinsul newsletterelor.

Continutul newsletter-urilor noastre nu este o alternativa sfaturilor profesioniste in domenii cum ar fi cele medicale, economice, etc.

Copyright

Design-ul si continutul website-ului incluzand text, software, fotografii, grafica, ilustratii, arta, video, muzica, sunet, nume, sigle, etc. si newsletterelor NOSPAM sunt proprietatea intelectuala a Codra Electric SRL. Orice incercare de copiere, instrainare sau frauda se pedepeste conform legislatiei in vigoare. Reproducerea continutului se poate face numai cu acordul expres, scris, al Codra Electric SRL.

Poti retrimite (forwarda) oricui newsletterele pe care le primesti de la NOSPAM, fara a opera, insa, modificari asupra continutului si structurii lor - si numai pentru a fi folosite in scopuri personale, non-comerciale.

Orice material trimis NOSPAM va fi tratat ca non-confidential si non-proprietate daca nu este specificat altfel. În momentul trimiterii de materiale catre NOSPAM, sunteti responsabil de datele trimise si de continutul acestora. Prin trimiterea acestor materiale acordati NOSPAM dreptul de a modifica, edita, copia, publica si distribui materialul in cauza.


Echipa NOSPAM

 © Copyright 2005 - www.emark.ro - Servicii profesionale de email marketing